Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu cred că o să-l mai vedeţi pe teren”. Becali, ferm în privinţa lui Budescu: ”Îl iubesc, dar are o problemă”

”Nu cred că o să-l mai vedeţi pe teren”. Becali, ferm în privinţa lui Budescu: ”Îl iubesc, dar are o problemă”

FCSB

Comentarii

În urma titularizării sale la meciul cu Rapid, Constantin Budescu ar putea să-şi fie irosit ultima şansă la FCSB.

FCSB a reuşit să câştige derby-ul cu Rapid, scor 3-1, graţie a două goluri marcate în prelungirile partidei, de Tănase şi Ianis Stoica.

Constantin Budescu a fost titularizat surprinzător de Toni Petrea, însă prestaţia sa a lăsat de dorit şi a fost înlocuit la pauză.

A fost o nouă dezamăgire din partea fostului jucător de la Astra, al căror zile la FCSB par a fi terminate.

Deşi Becali a spus că îl iubeşte şi că îi va da banii promişi, latifundiarul a afirmat că este puţin probabil ca Budescu să mai îmbrace tricoul roş-albastru.

Becali, ferm în privinţa lui Budescu

Eu spun ce cred eu, trebuie să spunem adevărul. Eu nu am diplomaţia aia, eu spun ce văd. Budescu nu este Budescu. A fost altceva, nu ştiu ce a fost.

Ştii care e treaba? La un moment dat, un jucător, oricât de mare talent ar avea, când mingea e la tine, şi nu ai iuţime sau agerime pentru a putea să o păstrezi şi vine şi ţi-o fură adversarul, părerea mea e că nu mai ai ce să cauţi la fotbal.

Eu aşa cred. Dacă îţi fură mingea, toate mingile le dai la adversar, degeaba. Nu e atac, eu îl iubesc pe Budescu, numai că îi spun şi lui astea. El nu vede? El nu-şi dă seama?

El crede că înţelege cel mai bine. Noi nu vedem asta sau ce? Nu ai voie. Când se întâmplă aşa ceva, gata, ai o problemă. Salariul, când ai o înţelegere, trebuie să-l dai aşa cum te-ai înţeles.

Eu n-am spus de salariu, eu spun părerea mea despre calitatea lui de la ora asta. Poziţie, nepoziţie... voi vedeţi ce vreţi, eu văd ce vreau. Voi sunteţi specialişti, e treaba voastră.

Dacă joacă în altă poziţie, eu cred că e mult mai periculos. Aseară a pierdut una la 20 de metri de poarta adversă şi era cât pe ce să luăm şi gol.

El e foarte talentat şi vrea să dea pase decisive, ridică capul, dar dacă nu se coordonează e o problemă mare. La noi nu va fi o problemă, eu o să mă înţeleg cu Budescu.

Banii pe care eu i-am promis îi va primi. Eu nu cred că-l vom mai vedea pe teren. Stai să vedem, poate are el o metodă de antrenament, să vedem ce face Toni Petrea. Poate are Toni Petrea o metodă, el decide”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare