Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu credeam niciodată că o să câştige. Nu vedeam cine să marcheze”. Victorie surprinzătoare a Farului la Sibiu | EXCLUSIV

”Nu credeam niciodată că o să câştige. Nu vedeam cine să marcheze”. Victorie surprinzătoare a Farului la Sibiu | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa s-a impus, surprinzător, sâmbătă, pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-0, într-o partidă din prima etapă a Superligii, ediţia 2023/2023, şi este noul lider.

Succesul este surprinzător prin prisma faptului că antrenorul campioanei, Gică Hagi, a decis să trimită echipa secundă în acest duel, pentru a-i odihni pe titulari înaintea returului cu Sheriff Tiraspol, din preliminariile Ligii Campionilor.

Basarab Panduru, după Hermannstadt - Farul 0-1: ”Surpriză mare”

Cu un prim ”11” improvizat, dar şi cu ceva noroc, Farul a reuşit să dea lovitura în repriza secundă, minutul 57, prin Constantin Grameni.

Mijlocaşul a revenit după o accidentare, a fost rezervă, însă a intrat pe teren în minutul 54, în locul lui Fabio Vianna.

Hermannstadt a avut o mulţime de ocazii, însă jucătorii lui Marius Măldărăşanu nu au avut inspiraţie la finalizare, fie au fost blocaţi excelent de portarul Farului, Alexandru Buzbuchi.

Dacă mă întrebai, nu credeam niciodată că poate să câştige Farul. Nu vedeam cine să marcheze, poate Sali. Pe Borgnino nu îl cunosc, dar l-am văzut, e un jucător de urmărit.

Surpriză mare după părerea mea, dar au început excelent. În momentele acestea, când joci în Europa,  vii în campionat cu echipa secundă şi câştigi la Hermannstadt, părerea mea că începi foarte bine”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: hermannstadt - farulgramenibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare