Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu degeaba Simeone îl consideră cel mai bun din lume! Ce performanţă a reuşit Jan Oblak

Nu degeaba Simeone îl consideră cel mai bun din lume! Ce performanţă a reuşit Jan Oblak
Comentarii

Accidentarea lui Manuel Neuer din ultimul an a redeschis discuţia în privinţa celui mai bun portar din lume. David de Gea sau Marc Andre ter Stegen au fost în formă foarte bună în ultimul sezon, iar Thibaut Courtois a făcut un turneu final excelent în Rusia.

Totuşi, un alt portar deţine un record remarcabil în acest moment. Slovenul Jan Oblak, titularul de la Atletico Madrid este portarul cu cele mai multe meciuri fără gol primit din 2014 încoace.

În 68 de meciuri jucate pentru Atletico Madrid, Oblak a reuşit să-şi păstreze poarta imaculată! Portarul în vârstă de 25 de ani a apărat poarta "colchonerilor" în 157 de meciuri din sezonul 2014-2015 încoace, iar în 68 dintre acestea nu a primit gol! Niciun alt portar din primele 5 campionate importante ale lumii nu a reuşit o performanţă similară.

 

 

Oblak a venit pe Wanda Metropolitano de la Benfica Lisabona , unde jucase doar 25 de meciuri în sezonul 2013-2014, dupa trei ani în care nu apărase nici măcar un meci pentru prima echipă.

"Jan este fără discuţie cel mai bun portar din lume şi va rămâne alături de noi. Este unul dintre cele mai importante atuuri ale noastre!" - Diego Simeone, aprilie 2018

La Atletico, Oblak a cucerit Uefa Europa League şi Supercupa Spaniei, a jucat o finala de Champions League în 2015-2016 şi a fost declarat cel mai bun portar din Spania trei sezoane la rând. 

VIDEO | Jan Oblak în acţiune în 2018

Afla mai multe despre: jan oblakatletico madriddiego simeone 

viewscnt
Articole similare