Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e glumă! Rapid Brodoc a transferat un fotbalist cu minute în La Liga

Nu e glumă! Rapid Brodoc a transferat un fotbalist cu minute în La Liga

Fotbal

Comentarii

Rapid Brodoc, formaţie aflată pe antepenultima poziţie în Liga 3, Serie 1, a reuşit transferul unui fotbalist cu minute în La Liga.

  • Brodoc este o localitate din judeţul Vaslui, aflată la 115 metri altitudine, care are în componenţă aproximativ 1.000 de locuitori.

Rapid Brodoc l-a transferat pe Jonathan Kabasele

Formaţia moldavă a reuşit să ajungă la o înţelegere cu fotbalistul francez de origine congoleză Bijimine Jonathan Kabasele, în vârstă de 28 de ani, care măsoară 1,91 m, şi care poate evolua atât fundaş central, cât şi mijlocaş la închidere.

C.V.-ul lui Jonathan Kabasele Bijimine este unul extrem de interesant, ţinându-se cont şi de faptul că a acceptat să evolueze în eşalonul al treilea din România.

A început fotbalul în Franţa, unde a evoluat pentru Entente şi Sedan, însă în 2013 a făcut pasul către Italia, unde a jucat pentru Perugia şi Barletta.

Apogeul carierei sale s-a consumat în sezonul 2014/2015, când s-a transferat la Cordoba şi a fost introdus pe teren la un meci din La Liga, în înfrângerea contra celor de la Eibar, scor 0-3.

  • Bijimine a bifat 43 de minute în partida cu Eibar, din La Liga.

După alte două sezoane la Cordoba, în La Liga 2 (28 de meciuri), Bijimine şi-a început periplul prin Europa: a mai jucat pe la Smyrnis (Grecia), Fastav Zlin (Cehia), Salamanca, Logrones, Alcorcon, Reyes, Algeciras (Spania).

Ultimul său club a fost Santa Coloma, una dintre echipele importante ale campionatului din Andorra.

  • Jonathan Bijimine a bifat şi un meci pentru naţionala de seniori a statului Republica Democrată Congo.

Afla mai multe despre: bijimine kabaselerapid brodocvaslui 

viewscnt
Articole similare