Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e glumă! Vladimir Putin l-a sunat pe selecţionerul Rusiei înainte şi după meciul cu Spania. Ce i-a spus

Nu e glumă! Vladimir Putin l-a sunat pe selecţionerul Rusiei înainte şi după meciul cu Spania. Ce i-a spus

Cupa Mondială

Comentarii

Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, susţine că Vladimir Putin vorbeşte frecvent cu Stanislav Cercesov, selecţionerul naţionalei Rusiei. L-a sunat inclusiv înaintea meciului cu Spania.

Cotată cu şanse mici la calificarea în optimi, Rusia a uimit şi a reuşit să termine pe locul 2 în grupă, după Uruguay. Însă mulţi erau de părere că meciul cu Spania, din optimi, va fi ultimul pentru ţara organizatoare a Cupei Mondiale. Ruşii au reuşit însă o surpriză uriaşă şi au eliminat Spania, după loviturile de departajare.

Vladimir Putin, controversatul preşedinte al Rusiei, i-a susţinut şi i-a încurajat pe jucătorii ruşi în toată această perioadă. Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt la Kremlin, susţine că Putin l-a sunat pe selecţioner inclusiv înaintea meciului cu Spania:

”La fel ca întreaga ţară, Putin a urmărit meciul încă de la început şi a susţinut echipa. Chiar înainte de meci, în jurul amiezii, preşedintele l-a sunat pe antrenor pentru a-i ura succes şi a subliniat, de asemenea, că sub conducerea lui Cercesov, băieţii noştrii au realizat deja foarte mult - am ieşit din grupe şi asta ne-a dat şansa să jucăm fără presiune, la forţă maximă şi folosindu-ne talentul”, a declarat Dmitry Peskov, citat de Russia Today.



Bucuros, Vladimir Putin a format numărul lui Cercesov şi după victoria cu Spania: ”Putin a spus că cel mai important lucru în sport este rezultatul, iar rezultatul a fost victoria echipei noastre. Şeful Guvernului le-a urat lui Cercesov şi membrilor echipei noroc în următorul joc”.
 

Afla mai multe despre: vladimir putinrusiaspaniacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare