You are here:

"Nu e ok să jigneşti, e adevărat". Mihai Stoica, "scut" pentru FCSB în privinţa eventualei depunctări din cauza lui Gigi Becali: "S-a comis o eroare mare"

"Nu e ok să jigneşti, e adevărat". Mihai Stoica, "scut" pentru FCSB în privinţa eventualei depunctări din cauza lui Gigi Becali: "S-a comis o eroare mare"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani) a reacţionat la vestea că FCSB ar putea fi depunctată din cauza declaraţiilor pe care Gigi Becali (66 de ani) le-a făcut în urmă cu câteva săptămâni la adresa arbitrului Horaţiu Feşnic, pentru care a fost reclamat la Comisia de Disciplină.

FCSB riscă depunctarea din cauza lui Gigi Becali, însă Mihai Stoica i-a luat apărarea patronului campioanei României. Echipa "roş-albastră" a reclamat faptul că a fost dezavantajată de arbitrul Horaţiu Feşnic.

MM Stoica nu crede că FCSB poate fi depunctată: "În decembrie 1989 au fost oameni care au murit ca să putem vorbi"

Reclamat la Comisia de Disciplină a FRF pentru declaraţiile lui la adresa lui Horaţiu Feşnic, Gigi Becali ar putea face rău echipei sale, care riscă depunctarea. Totuşi, Mihai Stoica nu crede că se va ajunge până acolo.

"Recidiva nu există. Este prima dată când dă declaraţii (n.r - în acest sezon). Nu este în probaţiune. N-am nicio problemă. 

Eu vreau să spun doar că la Sibiu s-a comis o eroare mare. Şi am spus-o şi eu. Nu e normal ca la o ţinere reciprocă, unde nu e o eroare flagrantă, tu de la VAR să intervii. Nu e în regulă!

Acum că unii declară şi nu sunt foarte atenţi la ce cuvinte folosesc... Am spus şi repet: în decembrie 1989 au fost oameni care au murit ca să putem vorbi. Nu e ok să jigneşti, e adevărat. Gigi n-a jignit. E o părere personală. Suntem mult prea sensibili", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicamihai stoicagigi becalidepunctarefcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare