Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e penalty, golul doi e o porcărie!". Calificarea en-fanfare a Argentinei în finala CM nu l-a impresionat pe Cosmescu: "Noroc chior, o întâmplare tălâmbă" | EXCLUSIV

"Nu e penalty, golul doi e o porcărie!". Calificarea en-fanfare a Argentinei în finala CM nu l-a impresionat pe Cosmescu: "Noroc chior, o întâmplare tălâmbă" | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Argentina s-a calificat în finala Cupei Mondiale din Qatar, 3-0 cu Croaţia în semifinală, dar nu l-a impresionat pe Bogdan Cosmescu. În direct la Orange Sport, comentatorul a spus că argentinienii au fost mai buni, dar că penalty-ul nu e corect acordat, după părerea sa, iar golul doi a fost "o porcărie".

Bogdan Cosmescu n-a fost impresionat de calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale, în ciuda victoriei en-fanfare cu 3-0 împotriva Croaţiei. Comentatorul Orange Sport a spus că, după părerea sa, victoria "Pumelor" a venit cu foarte mult noroc.

"Nu e penalty, golul doi e o porcărie!". Calificarea en-fanfare a Argentinei în finala CM nu l-a impresionat pe Cosmescu: "Noroc chior, o întâmplare tălâmbă" | EXCLUSIV

Cosmescu a fost "avocatul poporului", în direct la Orange Sport, şi a spus că arbitrul a dictat un penalty care nu a fost, cel la faultul lui Livakovic asupra lui Julian Alvarez. În plus, comentatorul s-a legat şi de golul al doilea al meciului, al lui Alvarez, la care mingea s-a încăpăţânat să rămână în posesia argentinienilor.

"Am să fac pe avocatul poporului. După părerea mea, nu e penalty. Alvarez apucă să tragă şi se opreşte în Livakovic. S-ar putea să greşesc, Alvarez intră în portar. Dacă n-ar fi penalty... Croaţia nu poate juca din spate. După părere mea, ăla nu e penalty niciodată!

Golul doi e o porcărie,  o înâmplare tălâmbă. se poate întâmpla o dată în viaţă. Să ne înţegem, Argentina a fost mai bună, dar... Noroc chior, de obicei când respingi, te loveşte în mână, undeva, pe el l-a lovit numai în burtă şi a rămas mingea la el. Croaţia nu ştie să joace aşa, să vină din spate", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Argentina - Croaţia 3-0. Messi şi compania, în finala Cupei Mondiale

Reprezentativa Argentinei a devenit prima finalistă a Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins în semifinale, marţi seară, la Lusail, selecţionata Croaţiei, scor 3-0. Argentinienii vor juca în finală cu echipa câştigătoare a meciului Franţa – Maroc.

Pe Stadionul Lusail, Argentina a deschis scorul în minutul 33, după un penalti acordat pentru contactul dintre Livakovic şi Julian Alvarez. A transformat Messi, impecabil, pentru 1-0. În minutul 38, Messi i-a pasat lui Julian Alvarez care nu a putu fi oprit în drumul spre gol de Brozovic, Sosa sau Juranovic şi a fost 2-0 la pauză. Al treilea gol al meciului a fost marcat de Julian Alvarez, în minutul 69, după ce Messi l-a ridiculizat pe Gvardiol şi a pasat direct în faţa porţii.

S-a terminat 3-0 pentru Argentina, care se află la a şasea finală de Cupă Mondială din istorie, din care a câştigat două, în 1978 şi 1986.

ARGENTINA: E. Martinez – Molina (Foyth 86), Romero, Otamendi, Tagliafico - De Paul (Palacios 74), E. Fernandez, Paredes (Lisandro Martinez 62), Mac Allister (Correa 86) - Messi, Julian Alvarez (Dybala 74).SELECŢIONER: Lionel Scaloni

CROAŢIA: Livakovic - Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa (Orsic 46) – Modric (Majer 81), Brozovic (Petkovic 50), Kovacic – Pasalic (Vlasic 46), Kramaric (Livaja 72), Perisic. SELECŢIONER: Zlatko Dalic

Cartonaşe galbene:Romero 68, Otamendi 71 / Livakovic 32, Kovacic 32

Cartonaş roşu: Mario Mandzukic (antrenor – Croaţia) min. 35

Arbitru: Daniele Orsato (Italia).

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuargentinacupa mondialafinala 

viewscnt
Articole similare