Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e treaba ta să faci asta!” / ”Ar fi momentul să nu mai fie titular”. Jucătorul de la Rapid pus la zid după eşecul cu U Cluj | EXCLUSIV

”Nu e treaba ta să faci asta!” / ”Ar fi momentul să nu mai fie titular”. Jucătorul de la Rapid pus la zid după eşecul cu U Cluj | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă de Universitatea Cluj, scor 2-3 (2-1), luni seara, într-o partidă din etapa a 17-a din Superligă.

Rapidul a condus cu 2-0 pe tabelă, graţie reuşitelor semnate de Jayson Papeau (min. 14) şi Alexandru Ioniţă (min. 24), însă clujenii au revenit incredibil şi au reuşit să obţină toate cele trei puncte, prin golurile marcate de Daniel Popa (min. 40), Alexandru Chipciu (min. 55) şi Ianis Stoica (min. 73).

Andrei Borza, printre cei mai slabi de pe teren

În urma acestui rezultat, Rapidul a ratat şansa de a urca pe locul 2 în Superligă. Rămâne pe 3, cu 30 de puncte, la 7 puncte în spate liderului FCSB.

De partea cealaltă, Universitatea Cluj a venit la două puncte de zona play-off-ului, locul 7, cu 23 de puncte.

Prezenţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au căzut de acord că fundaşul stânga Andrei Borza (18 ani) a fost veriga slabă a echipei antrenate de Cristiano Bergodi în acest duel.

”Pandi” l-a criticat dur pentru faptul că nu-şi vede de joc şi gesticulează, iar Cosmescu a ”sugerat” că ar fi un moment bun pentru Rapid de a schimba jucătorul de ”regula U21”, iar Borza să treacă pe banca de rezerve.

Vezi? De ce spunem lucrurile astea mereu. Avem ceva de câştigat? Absolut nimic. Jucătorii trebuie să înţeleagă pentru a 100-a oară că nu e treaba lor, în timpul meciului, să ridice mâna, să ceară ceva. Treaba lor este să stea în linie, să alerge după adversar. Nici măcar să se uite la tuşier. 

Nu e treaba ta să te uiţi la tuşier, pierzi o secundă. Te uiţi la el, stai cu mâinile pe sus, Oancea fuge şi ajunge acolo. Erai între poartă şi Oancea şi ai fi dat în minge. Mingea nu mai ajungea niciodată la Popa. Când ai preocupările astea, nu ai cum să faci ceva bun”, a declarat Basarab Panduru.

”Eu cred că ar fi momentul ca Borza să nu mai fie neapărat titular. Poate să fie altul de Under. Cîrjan, Pănoiu, care mai sunt”, a completat şi Bogdan Cosmescu.

 

Afla mai multe despre: andrei borzabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare