Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu este normal!”. Mircea Lucescu se face auzit după eşecul din UEFA Champions League. Ce l-a deranjat pe antrenorul român

”Nu este normal!”. Mircea Lucescu se face auzit după eşecul din UEFA Champions League. Ce l-a deranjat pe antrenorul român
Comentarii

Dinamo Kiev, echipa antrenată de către Mircea Lucescu, a pierdut meciul de pe teren propriu cu Benfica Lisabona, scor 0-2, în manşa tur din play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League.

”Nu este normal!”. Mircea Lucescu se face auzit după eşecul din UEFA Champions League. Ce l-a deranjat pe antrenorul român

Benfica nu a avut milă de Mircea Lucescu în meciul jucat în Polonia şi considerat pe teren propriu pentru Dinamo Kiev.

Gilberto a deschis scorul repede, cu o execuţie frumoasă. Imediat, Tsigankov a ratat cea mai mare ocazie a ucrainenilor. Ramos a majorat diferenţa înaintea pauzei şi a stabilit şi scorul final. Dinamo Kiev are şanse infime la retur, dar are asigurat locul în grupele Europa League.

"A fost un meci dificil pentru noi. Am avut mai multe şanse să înscriem, dar nu le-am convertit. Benfica are o echipă multinaţională, cu patru sau cinci brazilieni, doi argentinieni, un spaniol, un grec, un portughez de top, în timp ce noi am avut jucători care au venit de la academie, de 18-19 ani.

Dacă l-am fi avut pe Sydorchuk pe teren astăzi, nu cred că am fi primit două goluri, experienţa lui ne-ar fi fost folositoare. Era dificil să sperăm la o victorie azi, pentru că toţi jucătorii de la Benfica sunt la cel mai înalt nivel. Îi felicit pentru victorie.

Roman Yaremchuk a fost rezervă la Benfica. Dacă ar fi la Dinamo Kiev, ar fi cel mai bun jucător. Asta e diferenţa. Eu am fost nevoit să introduc pe teren jucători de 18 şi 20 de ani. Totuşi, consider că ne-am descurcat bine, având în vedere circumstanţele.

Benfica a jucat foarte agresiv în startul partidei, mă aşteptam ca arbitrul să facă ceva, dar n-a acordat niciun cartonaş galben. Când voiam să plecăm pe contraatac, eram opriţi mereu prin fault. Un arbitru de înalt nivel european este obligat să intervină în aceste situaţii şi să ofere avertismente. Dar n-a existat nicio reacţie. Totuşi, vreau să subliniez că arbitrul n-a influenţat rezultatul final.

Cred că nu este normal că am jucat deja patru meciuri şi am rămas fără un jucător-cheie din cauza suspendării, iar unele echipe îşi încep meciurile de calificare de la zero. Drept urmare, am rămas fără jucători importanţi pentru play-off", a spus Mircea Lucescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare