Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu există încredere!”. Marius Măldărăşanu îşi bagă jucătorii în şedinţă după o nouă înfrângere

”Nu există încredere!”. Marius Măldărăşanu îşi bagă jucătorii în şedinţă după o nouă înfrângere

Hermannstadt​

Comentarii

Echipa Universitatea Cluj a învins marţi, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 1-0, în primul meci al etapei a 28 din Superligă.

”Nu există încredere!”. Marius Măldărăşanu îşi bagă jucătorii în şedinţă după o nouă înfrângere 

Oaspeţii au deschis scorul la Sibiu în minutul 10, când, după o acţiune personală, Nistor i-a pasat în careu lui Ioan Filip,iar acesta a înscris cu câlcâiul, de lângă Biceanu.

În minutul 71, Călin Popescu a centrat pentru Silviu Balaure şi acesta a înscris cu o lovitură de cap, însă golul gazdelor a fost anulat după consultarea VAR, pentru un ofsaid la autorul centrării. După douăsprezece minute portarul clujean Gorcea a ieşit neglijent, lovindu-l cu genunchiul pe Babic şi, după consultarea VAR, a fost acordată lovitură de la 11 metri pentru gazde. Însă Gorcea şi-a răscumpărat greşeala apărând la execuţia lui Babic, în minutul 86.

La ultima fază a meciului, sibienii au cerut penalti pentru un henţ al lui Remacle, în minutul 90+7, dar după consultarea VAR, arbitrul Sebastian Colţescu nu a acordat lovitura de pedeapsă, fluierând finalul întânirii.

  • Clujenii sunt la a doua victorie în deplasare din acest sezon, în timp ce Hermannstadt a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie în 2023.

Marius Măldărăşanu, antrenorul gazdelor, s-a săturat de lipsa de atitudine a jucătorilor.

”Din pacate diferenţa o fac golurile. Ei au marcat când au avut noi nu chiar nici din penalty. Nu înţeleg de ce jucăm după ce primim gol şi nu jucăm de la început aşa mai ales că jucam acasă. Diferenţa o face încrederea care nu există la momentul ăsta!”, a declarat Marius Măldărăşanu după meci.  

Universitatea Cluj ocupă locul al 9-lea în clasament, cu 31 de puncte, iar sibienii sunt pe 13, cu 26 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • FC HERMANNSTADT: Letica - I. Stoica, F. Bejan (G. Iancu 46), C. Ene - Butean, Biceanu, Baba Alhassan (Limaj 57), Opruţ - I. Petrescu (S. Balaure 57), D. Paraschiv Babic 81), C. Popescu. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • U CLUJ: Gorcea - Martic, F. Ilie, Ispas, D. Oancea (Goranov 80) - Chipciu, I. Filip (Remacle 80), Romario Pires, Bic - D. Nistor (Fulop 88) - Mamadou Thiam (Jose Gomes 67). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

 

Afla mai multe despre: u clujfc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare