Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu face nimic pentru club.” Unul dintre cei mai iubiţi rapidişti l-a desfiinţat pe Daniel Niculae. ”Galeria trebuia să-l înjure de mai demult” | EXCLUSIV

”Nu face nimic pentru club.” Unul dintre cei mai iubiţi rapidişti l-a desfiinţat pe Daniel Niculae. ”Galeria trebuia să-l înjure de mai demult” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid are un start dezastruos de campionat. Giuleştenii au doar cinci puncte după primele cinci meciuri şi şi-au enervat la culme suporterii după înfrângerea din derby-ul cu marea rivală, Petrolul.

Autogolurile lui Oaidă şi Borja Valle au decis partida din Giuleşti. Spre finalul partidei, suporterii gazdelor au luat foc şi au scandat ”Ruşine să vă fie” către jucători, dar l-au taxat şi pe preşedintele Daniel Niculae. 

Rică Răducanu, atac cu talpa la Daniel Niculae

Necula Răducanu, unul dintre cele mai iubite nume în Giuleşti, l-a criticat în termeni duri pe Daniel Niculae. Întrebat de scandările anti-Niculae, fostul mare portar al Rapidului a spus că galeria trebuia ”să îl înjure de mai demult”. Mai mult decât atât, în opinia lui Rică Răducanu, preşedintele clubului din Giuleşti nu a avut nicio realizare notabilă până acum din momentul în care a devenit parte din staff-ul administrativ.

  • Daniel Niculae este preşedintele Rapidului din aprilie 2021.

(n.r. A fost o seară neagră pentru Rapid?) Mă deranjează ca suporter. Acum nu mai sunt băgat în seamă de nimeni din club. Ce să zic? M-am uitat. Am rezistat. M-a luat nevasta mea la mişto, dar am rezistat. Rapidul intră în istorie oricum în toate felurile. Acum intră cu autogolurile astea. Au început două la un meci, unul la altul. Intrăm în istorie să ne ţină minte lumea. 

(n.r. Galeria l-a înjurat pe Niculae) Trebuia să-l injure de mai demult. Nicu (n.r. Daniel Niculae) stă cam de mult timp pe acolo fără să facă nimic concludent. Rezultate sau să ajute cu ceva clubul. Eu aşa cred”, a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Panduru şi Grădinescu au comentat autogolul lui Borja Valle: ”Gata, a intrat în istorie!”Gol de la centrul terenului şi autogol cum rare se vede”

”Mă uit la Borja Valle, mă miră, că pare că este peste medie, să stai doar cu capul în pământ, să nu auzi nici măcar pe Moldovan. Dacă a strigat Moldovan, e vinovat Valle, dacă nu strigă e vinovat portarul, de unde să ştie? După ce intră mingea în poartă, Moldovan pare că îi reproşează ceva semn că a strigat”, a declarat Basarab Panduru. 

”Da. întră în istorie Borja Valle cu un gol de la mijlocul terenului şi acum cu autogolul acesta...”, a declarat Emil Grădinescu. 

Afla mai multe despre: rapidniculaerică răducanu 

viewscnt
Articole similare