Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu facem decât să îi dăm în cap, să-l distrugem”. Avertismentul lui Răzvan Lucescu în legătură cu Ianis Hagi

”Nu facem decât să îi dăm în cap, să-l distrugem”. Avertismentul lui Răzvan Lucescu în legătură cu Ianis Hagi

Fotbal

Comentarii

Răzvan Lucescu a avertizat oamenii din fotbalul românesc să nu fie prea critici cu Ianis Hagi. Jucătorul lui Rangers a fost în lumina reflectoarelor încă de când a ales acelaşi drum ca tatăl său, iar Lucescu se teme că aşteptările puse pe el din această cauză i-ar putea afecta cariera.

Răzvan Lucescu are un palmares impresionant ca antrenor. Fost selecţioner al României, campion în Grecia şi Arabia Saudită şi câştigător al Ligii Campionilor Asiei, acesta a lucrat cu jucători valoroşi de pe toate continentele.

Avertismentul lui Răzvan Lucescu în legătură cu Ianis Hagi

Astfel, avertismentul lui trebuie luat în serios. Acesta a explicat că, din pricina numelui pe care îl poartă, aşteptările puse pe umerii lui Ianis Hagi i-ar putea afecta iremediabil cariera. În urma oricărui meci, fiul ”Regelui” este judecat la sânge, iar crticile grave i-ar putea dăuna tânărului jucător.

"Lăsaţi-l şi pe Ianis în pace, el are drumul lui, nu e nici Gică Hagi, nici Gică Popescu, este Ianis cu personalitatea lui, caracterul lui, talentul lui. Are dreptul de a-şi face drumul lui în viaţă nu de a-l compara cu Hagi, cu tatăl lui.

Nu trebuie aşteptări mari de la el pentru că nu facem decât să îi dăm în cap, să-l distrugem", a declarat Răzvan Lucescu, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: ianis hagirăzvan lucescuhagi rangers 

viewscnt
Articole similare