You are here:

"Nu-i permit aşa ceva!" VIDEO | Edi Iordănescu, replică tăioasă pentru Rednic: "S-a băgat în lucruri care nu-i aparţin!"

"Nu-i permit aşa ceva!" VIDEO | Edi Iordănescu, replică tăioasă pentru Rednic: "S-a băgat în lucruri care nu-i aparţin!"

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu a ţinut să-i răspundă lui Mircea Rednic, după ce tehnicianul lui Dinamo a declarat că acesta putea împrumuta clubul Gaz Metan pentru a plăti salariile jucătorilor.

Rednic îl ironizase pe Iordănescu pentru faptul că s-a "victimizat" înainte de meciul direct.

Între timp, lucrurile s-au mai liniştit la Gaz Metan, spune Edi Iordănescu, care a dezvăluit că jucătorii şi-au primit un salariu chiar înainte de meciul pierdut cu Dinamo, scor 0-2. Tehnicianul nu  a lăsat însă netaxată ieşirea lui Rednic.

"A fost o declaraţie a domnului Rednic care cred că s-a băgat în lucruri care nu îi aparţin şi nu l-am înţeles de ce, eu am răspuns la treaba asta. Ce s-a întâmplat aici financiar rămâne aici.

Nu primesc lecţii şi sfaturi de la persoane care nu au calitatea să mi le dea. Dacă vrea să vorbim despre alte lucruri, putem să vorbim, putem să bem şi o cafea împreună, putem să ne povestim şi viaţa dar eu nu mă bag în treburile altora şi nu permit altora să se bage în treburile mele
", a spus Iordănescu într-o conferinţă de presă.

  • Ce declarase Mircea Rednic: "Decât să te plângi,  mai bine faci ca mine, dai bani jucătorilor şi toată lumea e liniştită. Ce Edi nu are bani? A luat o căruţă de bani de la CFR Cluj!Şi nu mai trebuia să stea să plângă alături de jucători! Împrumutai clubul, că oricum îţi recuperai banii Şi nu pierzi! Când intră banii de la ligă, intră şi la tine".

Afla mai multe despre: iordanescurednic 

viewscnt
Articole similare