Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu l-a convins Craiova! Unul dintre cei mai buni atacanţi ai Ligii 1 a spus „pas” ofertei din Bănie

Nu l-a convins Craiova! Unul dintre cei mai buni atacanţi ai Ligii 1 a spus „pas” ofertei din Bănie

Superliga

Comentarii

Cephas Malele, 27 de ani, unul dintre cei mai buni atacanţi ai Ligii I, nu s-a lăsat influenţat de interesul Craiovei şi va rămâne la FC Argeş, actuala echipă.

Malele e în mare formă în Liga I. Datorită golurilor marcate de atacant, FC Argeş ocupă locul 9 în clasament cu 33 de puncte şi are şanse, pentru prima oară în istoria clubului, la o calificare în play-off-ul Ligii I!
  • 10 goluri a marcat Malele în tricoul lui FC Argeş, în actualul sezon
Vestea proastă pentru olteni a venit din partea principalului sponsor de la FC Argeş, Viorel Tudose, care a dezvăluit la GSP Live, că fotbalistul va continua 100% la piteştenii, refunzând astfel orice propunere venită de la Universitatea Craiova. 
„Malele a fost, este şi va fi jucătorul lui FC Argeş. Într-adevăr, CFR, Steaua şi Craiova îl vor, îi fac joc de glezne, dar la FC Argeş tentativa este de a deveni una dintre forţele campionatului. Şi aşa va fi. Nu ne gândim la câştiguri financiare pe termen scurt şi mediu, avem bani suficienţi să îl ţinem pe Malele. Probabil că cel târziu mâine se va semna contractul cu el. Malele este un jucător pe care noi l-a descoperit în toamnă. Se antrena singur, bine, cu antrenor personal prin Portugalia. A înţeles atunci că FC Argeş i-a întors o mână, urmează ca acum el să reîntoarcă serviciul. 100% va semna cu FC Argeş, nu există niciun dubiu. Avem o ofertă pe Malele, dar nu discutăm despre acest lucru. Fotbalistul va pleca de la FC Argeş fără niciun fel de reţetă financiară, peste 1 sau 2 ani. Campionatul viitor îl veţi vedea tot în alb-violet. Va semna o prelungire pe doi ani”, a declarat Viorel Tudose la GSP live. 
  • 400.000 euro este cota de piaţă a lui Malele, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
Craiova caută în continuare să îşi întârească ofensiva, capitol la care oltenii suferă, de asta s-au şi interesat de atacantul lui FC Argeş, a cărui contract expiră în vară. 
 

Afla mai multe despre: cephas malelefc argeşuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare