Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu l-am văzut niciodată pe Messi atât de fericit!". Dezvăluiri din vestiarul Argentinei după succesul de la Copa America

"Nu l-am văzut niciodată pe Messi atât de fericit!". Dezvăluiri din vestiarul Argentinei după succesul de la Copa America
Comentarii

Leandro Paredes (27 de ani), coechipierul lui Leo Messi (34 de ani) în naţionala Argentinei, a dezvăluit - după câştigarea Copei America -, că nu l-a văzut niciodată mai fericit pe decarul "Pumelor". Mijlocaşul a spus că toată Argentina şi-a dorit ca Messi să câştige măcar un trofeu cu naţionala "albiceleste".

Argentina a câştigat Copa America după o finală cu Brazilia, scor 1-0. Messi n-a marcat în finală, dar a fost MVP-ul şi golgheterul turneului.

La câteva zile după succesul argentinienilor, Paredes a acordat un interviu în care a dezvăluit că nu l-a văzut niciodată atât de fericit pe Messi. E primul trofeu major câştigat de starul "pumelor" cu naţionala. "Nu l-a văzut niciodată atât de fericit pe Messi. Nu doar noi (n.r. - coechipierii), ci toţi cei 45 de milioane de argentinieni am vrut să-l vede pe Messi cum ridică un trofeu cu naţionala. Apoi, să contribui la aceast lucru şi sărbătoreşti cu el, e incredibil!

A fost ca un bachet la terminarea facultăţii, unde ne-am distrat foarte tare. Am câştigat. Pentru noi a fost o ediţie incredibilă de Copa America, un vis devenit realitate!", a spus Paredes, conform Goal.

Argentina a câştigat Copa America pentru a 15-a oară în istorie.

Afla mai multe despre: leandro paredesmessiargentinacopa america 

viewscnt
Articole similare