You are here:

"Nu-l ştiam. Plăteam două milioane pe el". Fotbalistul care l-a impresionat pe Gigi Becali în România - Ucraina 3-0

"Nu-l ştiam. Plăteam două milioane pe el". Fotbalistul care l-a impresionat pe Gigi Becali în România - Ucraina 3-0

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, a rămas impresionat de unul dintre elevii lui Edi Iordănescu din meciul România - Ucraina 3-0. Omul de afaceri din Pipera era gata să plătească bani buni pentru transferul său, dacă-l vedea mai devreme cum joacă.

Este vorba despre Denis Drăguş, atacantul care a fost împrumutat de Standard Liege la Gaziantep FK în Turcia, iar acum a fost transferat definitiv de Trabzonspor. Gigi Becali a rămas plăcut surprins când a văzut evoluţia jucătorului crescut de Gică Hagi.

Gigi Becali, impresionat de Denis Drăguş: "A fost o surpriză pentru mine"

Becali a spus că, dacă vedea potenţialul şi calităţile lui Drăguş mai devreme, plătea două milioane de euro pentru transferul său la FCSB. Acum valoarea sa de piaţă a "explodat", crede latifundiarul din Pipera.

"Eu nu îl ştiam pe Drăguş. Pentru mine a fost o surpriză. Am rămas uimit de ce a jucat Drăguş. Costă acum 15 milioane de euro.  (n.r. - A plătit Trabzonspor două milioane de euro pe el). Plăteam eu 2 milioane de euro, dacă era", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Transferul lui Denis Drăguş de la Standard Liege la Trabzonspor urmează să fie oficializat.

Românul a avut un sezon excelent la Gaziantep FK, în Turcia: a marcat de 15 ori şi a pasat decisiv de două ori.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com


 

Afla mai multe despre: gigi becalidenis dragustransferfcsbtrabzonspor 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul