Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu-l ştiţi pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară” Reacţii ironice de la Botoşani după victoria de aseară

„Nu-l ştiţi pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară” Reacţii ironice de la Botoşani după victoria de aseară

Superliga

Comentarii

Ardelenii au pierdut în deplasarea cu FC Botoşani, 0-1 şi au înregistrat astfel prima înfrângere din acest sezon, chiar la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

Dan Petrescu a revenit in Liga I la CFR Cluj.

De data aceasta, tehnicianul nu a debutat cu dreptul. A suferit o infrăngere in deplasare la FC Botoşani.

Botoşani merge ceas in acest nou sezon de Liga I. Echipa lui Valeriu Iftime este pe locul 3 in clasament, cu 17 puncte, la egalitate cu Rapidul. 

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a fost extrem de fericit de victoria inregistrată aseară şi a trimis săgeţi ironice la adresa lui Dan Petrescu.

Trebuiau să piardă şi el un meci, nu puteau câştiga 2 ani încontinuu ca Steaua înainte de Revoluţie. E o mare bucurie la Botoşani, cred că am meritat să câştigăm. Nu a fost un meci în care portarul meu să fie cel mai bun de pe teren, să avem noroc fantastic sau un arbitru care să ne avantajeze.

Pe fotbal am câştigat şi merită tot respectu meu Marius (n.r. Croitoru) şi jucătorii nosştri. Nu-l ştiţi pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară. Înţeleg că noi am avut un roşu la Culio când l-a lovit pe Ongenda”, a spus Iftime la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Afla mai multe despre: fc botoşanidan petrescuvaleriu intime 

viewscnt
Articole similare