You are here:

”Nu mă aşteptam să fiu scos”. Jucătorul, mesaj pentru Gigi Becali după ce a fost înlocuit la pauză: ”Acesta a fost motivul”

”Nu mă aşteptam să fiu scos”. Jucătorul, mesaj pentru Gigi Becali după ce a fost înlocuit la pauză: ”Acesta a fost motivul”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Alex Băluţă (31 de ani), a tras concluziile după meciul de egalitate din Ghencea cu Petrolul.

FCSB şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a 10-a din Superliga României.

Alex Băluţă a marcat superb golul celor de la FCSB ('3), care a jucat în 10 oameni încă din minutul 30 şi a fost egalată dramatic, în minutul 90+4.

Ce a avut de spus despre arbitraj

La finalul meciului, Alex Băluţă a comentat mai multe aspecte legate de cele întâmplate în Ghencea, printre care şi faptul că a fost schimbat la pauză cu Miculescu.

”Nu mă aşteptam să fiu scos (n.r. la pauză). Cu siguranţă că aş fi fost atent, nu aş fi luat al doilea galben, probabil că acesta a fost motivul (n.r. pentru care a fost înlocuit). Asta e până la urmă, eu nu-mi pierd încrederea. Eu voi fi acelaşi jucător şi de câte ori se va apela la mine eu voi da sută la sută.

E păcat că am fost egalaţi în felul ăsta. Nu e bine pentru că pierdem puncte. Din păcate am jucat şi în minus, dar oricum, am făcut-o destul de bine.

Cred că ar fi trebuit să facem mai mult pe final, să ţinem mai mult de minge, să fim mai deştepţi. Nu ne-a reuşit, am fost egalaţi, asta e, mergem înainte şi e important să nu mai pierdem puncte de acum înainte.

Nu comentez arbitrajul. Au fost momente, într-adevăr, în care… Sunt momente în care eşti avantajat, sunt momente în care eşti dezavantajat. Până la urmă nu din cauza arbitrului am fost noi egalaţi. Da, e normal, pentru că noi am jucat cu un om în minus, au venit cu centrări, ne-au surprins pe final, din păcate.

 Da, eu sunt bucuros că nu mai jucăm aici (n.r. în Ghencea). Cred că nu este normal ca un stadion atât de frumos să aibă un teren execrabil. Asta este, până la urmă şi adversarul a jucat pe acelaşi teren. 

Îmi doresc să nu mai facem niciun pas greşit, să revenim pe Naţional Arena, acolo unde am reuşit multe lucruri bune anul trecut, şi să recuperăm din puncte.

(n.r. Îi dedici golul domnului Gigi Mulţescu, domnului profesor?) Da, cum să nu. E o pierdere imensă”, a declarat Alex Băluţă, după meci.

Afla mai multe despre: fcsnalex balutasuperliga 

viewscnt
Articole similare