Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă surprinde această situaţie". Răzvan Lucescu a găsit marea problemă a naţionalei României: "Noi nu avem aşa ceva"

"Nu mă surprinde această situaţie". Răzvan Lucescu a găsit marea problemă a naţionalei României: "Noi nu avem aşa ceva"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui Al Hilal, Răzvan Lucescu, a făcut o analiză sumbră a meciurilor naţionalei României din ultima perioadă.

România, înfrângeri pe linie în octombrie

România a ratat calificarea la EURO 2020, în urma înfrângerii cu Islanda, scor 2-1, apoi a pierdut şi partidele din Liga Naţiunilor, cu Norvegia, scor 4-0, şi Austria, scor 1-0. 

Răzvan Lucescu a recunoscut că nu e mirat de aceste rezultate şi a atras atenţia asupra lotului pe care l-a avut Mirel Rădoi la dispoziţie: "Nu mă surprinde această situaţie, pentru că putem vorbi despre un fotbal în criză mare, aşa cum vorbim despre o societate în criză, iar fotbalul e oglinda societăţii. Avem jucători de talent, dar nu e suficient. E nevoie să evolueaze, să aibă o educaţie profesională, pe care noi nu o avem. E nevoie să joace la echipe competitive, să dea un alt gen de încredere. Nu avem nici aceste lucruri. 

Dacă nu le avem pe astea, avem nevoie de jucători care să evolueaze în afară la cluburi care să-i folosească, dar sunt puţini titulari afară. Sunt destule probleme. Dar nu înseamnă că nu se schimbă ceva în doi-trei ani, conjuncturile sunt importante în viaţă şi în fotbal", a punctat Lucescu Jr., joi, la emisiunea Geaninei Iacob, Look Sport LIVE.

Afla mai multe despre: razvan lucescunationala romanieiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare