Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă surprinde". Nicolae Dică ştie ce aşteptări avea Gigi Becali, de fapt, de la Keşeru şi Budescu la FCSB | EXCLUSIV

"Nu mă surprinde". Nicolae Dică ştie ce aşteptări avea Gigi Becali, de fapt, de la Keşeru şi Budescu la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, a comentat plecările de la FCSB dictate de finanţatorul Gigi Becali. El recunoaşte că nu e surprins de ultimele evenimente de la echipa din Berceni.

Nicolae Dică, după ce Keşeru şi Budescu au fost demobilizaţi la FCSB de Gigi Becali

Imediat după remiza cu Sepsi, scor 0-0, finanţatorul Gigi Becali a anunţat că schimbă strategia la FCSB şi că atacanţi Constantin Budecu şi Claudiu Keşeru nu vor mai intra în planurile lui Toni Petrea. 

Situaţia e delicată pentru Claudiu Keşeru, care a jucat, deja, la două echipe în acest sezon, Ludogoreţ şi FCSB, şi nu mai are drept de joc la un al treilea club. Mihai Stoica a oferit o reacţie în privinţa lui Claudiu Keşeru, fostul golgheter al echipei. 

Ultimele decizii luate de Gigi Becali la FCSB au fost comentate şi de fostul antrenor, Nicolae Dică, cel care se aştepta ca acest moment să aibă loc. Mai mult, antrenorul a vorbit despre aşteptările pe care le avea omul de afaceri de la Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu, cei care au doar cinci goluri, împreună, în acest sezon la FCSB. 

"De surprins nu mă surprinde, pentru că au mai fost jucători cu experienţă care s-au întors şi după o perioadă scurtă au trebuit să plece. Budescu a avut, cât am fost eu la FCSB, din cele mai bune randamente ale lui, ca realizări. 

În momentul când FCSB aduce un jucător de 30 şi ceva de ani pe faza ofensivă, patronul echipei vrea ca acel jucător să între, precum Keşeru, să marcheze la fiecare joc", a declarat fostul secund al naţionalei României pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae dicagigi becaliclaudiu keseruconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare