Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu mă voi preda!” Adrian Mititelu, mesaj războinic după ce marele duşman a câştigat alegerile

„Nu mă voi preda!” Adrian Mititelu, mesaj războinic după ce marele duşman a câştigat alegerile

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a ţinut să transmită un mesaj pe conturile sale de socializare, după ce Lia Olguţa Vasilescu a câştigat un nou mandat la Craiova.

Cum a reacţionat Adrian Mititelu după rezultatele alegerilor locale 

Lia Olguţa Vasilescu a înregistrat un nou succes zdrobitor la Primăria Craiovei, iar Adrian Mititelu nu a rămas indiferent. Este bine cunoscut faptul că între cei doi există o relaţie tensionată, Olguţa Vasilescu fiind de-a lungul anilor, în opinia omului de afaceri, marele său duşman.

Totuşi, pare că Adrian Mititelu s-a împăcat cu ideea că oamenii din Craiova o susţin pe reprezentanta PSD, dar precizează că nu va renunţa niciodată să lupte pentru el şi pentru echipa sa de fotbal.

„Azi m-am conformat! Am trecut la roşu (n.r. – culoarea PSD), nuanţa care a acaparat Doljul nostru drag! Cu toate astea, rămânem pe baricade. Nu ne vom preda!”, a transmis Adrian Mititelu, pe Facebook.

Iniţial, imediat după alegeri, Adrian Mititelu a avut altă abordare, una mai agresivă legată de rezultatul înregistrat.

„Doar 65%!  Aşteptările mele erau spre 90%! Nicolae/Elena Ceauşescu şi Ion Iliescu ar fi fost invidiosi!

Probabil Dindirica va deveni următorul primar al Craiovei! Ăsta e electoratul municipiului nostru în anul 2024!

Eu iubesc acest oraş, şi voi continua sa trăiesc în el indiferent de primar, indiferent de oprelişti!”, a mai transmis Adrian Mititelu, pe Facebook.

Cum a explicat Adrian Mititelu retrogradarea celor de la FCU Craiova: „E o prostie!”

„Fiul meu a încercat să mă facă să renunţ, dar nu a reuşit. E boală grea şi mai ales Craiova e boală grea. Am făcut prea multe sacrificii şi au trecut prea mulţi ani…şi dintr-odată să te opreşti?!

Nu e vorba doar despre noi, ci de mii de oameni, chiar zeci de mii care au rămas alături de noi, chiar dacă la meciuri vin mai puţin. Mulţi au rămas alături de noi, mulţi care nu sunt din Craiova sau unii care nu sunt din ţară.

Cred că retrogradarea este o prostie de-a noastră. Administrare proastă. O echipă cu lot de play-off a retrogradat. Cea mai neînţeleasă retrogradare. Jucători plătiţi la zi, duşi cu chartere în deplasări lungi. Au intrat într-o pasă proastă”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Prosport.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovaalegeri 

viewscnt
Articole similare