Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai înţeleg". Fotbalistul în care FCSB îşi punea mari speranţe, ignorat după transferurile-vedetă: "Îi e antipatic cuiva"

"Nu mai înţeleg". Fotbalistul în care FCSB îşi punea mari speranţe, ignorat după transferurile-vedetă: "Îi e antipatic cuiva"

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut pe banca de rezerve un fotbalist în care şi-a pus speranţe mari la începutul sezonului, după evoluţiile bune ale acestuia. Denis Haruţ (24 de ani), căci despre el este vorba, a fost trecut pe linie moartă după transferurile-vedetă din această vară.

Transferurile lui Vlad Chiricheş (gratis) şi Siyabonga Ngezana (600.000 de euro), fundaşi centrali aduşi în această vară, l-au făcut pe Denis Haruţ să-şi piardă locul de titular în echipa FCSB. Cum Joyskim Dawa este preferatul lui Gigi Becali, un singur loc mai este disponibil în centrul apărării.

Îi este Denis Haruţ antipatic cuiva de la FCSB? Duckadam: "Nu mai înţeleg nimic"

Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de onoare al FCSB, a vorbit despre situaţia cu care se confruntă Denis Haruţ de când a fost trecut pe banca de rezerve. "Eroul de la Sevilla" e de părere că fundaşul "îi e antipatic cuiva" de la FCSB, de aceea joacă alţii înaintea lui, după ce a început foarte bine sezonul.

Fostul portar nu înţelege de ce nu i s-a oferit continuitate lui Denis Haruţ. ”Nu mai înţeleg nimic cu Haruţ, care a început extraordinar sezonul, a jucat foarte bine. A ieşit din echipă după ce a venit Chiricheş. Îi este antipatic cuiva de acolo. Cineva nu-l place deloc acolo. Păcat”, a spus Duckadam, la PlaySport Live.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 11 meciuri (540 de minute) a jucat Denis Haruţ în toate competiţiile sezonului la FCSB

Mihai Stoica îl anunţa ca pe un mare câştig pe Denis Haruţ după cantonament

"Suntem o echipă cu Coman şi Olaru, alta fără. Plusuri pentru Băluţă şi Miculescu, o prestaţie foarte solidă a lui Haruţ în ambele meciuri. A făcut două meciuri foarte, foarte bune. Sunt jocuri de pregătire, dar cred că e o certitudine în momentul de faţă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: denis harutfcsbduckadamdenis harut fcsb 

viewscnt
Articole similare