You are here:

”Nu mai răspunde la telefon”. Dioszegi s-a plâns în presa din Ungaria că nu a primit restul de bani pentru Ştefănescu: ”Acum sunt nevoit să cerşesc!”

”Nu mai răspunde la telefon”. Dioszegi s-a plâns în presa din Ungaria că nu a primit restul de bani pentru Ştefănescu: ”Acum sunt nevoit să cerşesc!”

FCSB

Comentarii

Se reaprinde scandalul! Gigi Becali, ameninţat de Laszlo Dioszegi cu UEFA pentru restul de bani pentru Marius Ştefănescu

Dioszegi, dezamăgit de Becali

Marius Ştefănescu a venit în vară de la Sepsi, după ce FCSB a plătit 1.310.000 în schimbul transferului său. Mijlocaşul ofensiv a jucat de 14 ori în tricoul roş-albastru, a dat 2 goluri şi 1 pasă decisivă. 

Banii pe Ştefănescu nu au ajuns în conturile lui Dioszegi, care s-a plâns şi în presa din Ungaria. Mai exact, potrivit acestuia, patronul de la FCSB a achitat doar 700.000 de euro, din suma totală de aproximativ 1,6 milioane de euro.

„N-aş mai avea încredere acum în el. Anul trecut, după lungi negocieri, i-am prelungit contractul cu doi ani, deşi era clar că se vede la un alt club. Ne spusese că îşi doreşte un transfer în străinătate şi că nu se pune absolut deloc problema să ajungă la FCSB, am avut încredere în ce a zis.

Apoi, FCSB i-a oferit mai mulţi bani şi a vrut imediat să plece. După ceva vreme, antrenorul Bernd Storck mi-a spus că jucătorul nu mai e cu mintea la antrenamente, aşa că m-am gândit că cel mai bine e să-l vindem. Am învăţat să nu mai am încredere în jucători.

M-a durut această situaţie. Am crezut că are onoare şi că va merge în străinătate, nu la FCSB. Au fost cluburi din liga a doua din Germania şi Franţa interesate de el, dar au decis că nu se apără foarte bine, aşa că nu-l vor cumpăra. La FCSB se spune că nu joacă prea bine, îi va fi greu să intre în echipă.

Aş vrea să adaug că în loc de 1.310.000 de euro plus TVA, ceea ce înseamnă aproximativ 1,6 milioane de euro, FCSB ne-a transferat doar 700.000 de euro, iar acum nu prea ne mai răspund la telefon.

Suma integrală trebuia să o primim pe 10 iulie, dar până acum am primit doar 40%. Sunt convins că vom primi şi restul sumei până pe 15 octombrie pentru că UEFA va verifica cluburile participante în competiţiile europene. Dar nu este normal să primim banii picătură cu picătură, iar eu să fiu nevoit să cerşesc”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit csafoki.hu.

Afla mai multe despre: dioszegibecaliştefănescu 

viewscnt
Articole similare