Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mi se pare că e în spiritul din Giuleşti”. Transferul de la Rapid, tot mai contestat în direct de Panduru: ”Greşeşte mult” | EXCLUSIV

”Nu mi se pare că e în spiritul din Giuleşti”. Transferul de la Rapid, tot mai contestat în direct de Panduru: ”Greşeşte mult” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit, anul acesta, să transfere unul dintre cei mai buni tineri din ţară, pe Andrei Borza, de la Farul Constanţa.

Panduru, nemulţumit de transferul realizat de Rapid

Andrei Borza a fost adus la Rapid de la Farul contra sumei de 1 milion de euro. Campion al României cu formaţia lui Gică Hagi, Borza a venit la Rapid în speranţa că va lua din nou titlul. Prestaţia tânărului fotbalist a fost comentată, în direct, la Orange Sport.

Constantin Zotta: ”S-au făcut nişte transferuri chair reuşite. Cu Petrila acolo!”

Basarab Panduru: ”Da, Petrila acolo da! Dar Borza...”

Bogdan Cosmescu: ”Mie nu îmi place, e foarte mic...”

Basarab Panduru: ”Corect era Onea în dreapta, Braun în stângă. De cele mai multe ori greşeşte... dar nu se vede. Mi se pare că nu e pe spiritul Rapidului deocmandată”.

  • Un milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Borza, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Borza a devenit în scurt timp titular indiscutabil în banda stângă la Farul, sezonul trecut, reuşind să adune 45 de meciuri în tricoul Farului. Şi-a trecut în cont 3 goluri şi 3 pase decisive.

  • În această vară, FC Rapid a transferat zece jucători: Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan, Claudiu Petrila, Claudiu Micovschi, Albion Rrahmani şi Andrei Borza.

Afla mai multe despre: rapidborzapanduru 

viewscnt
Articole similare