Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu-mi văd viaţa fără fotbal”. Dragoş Iancu îşi continuă recuperarea şi numără zilele până când va reveni pe gazon: ”Vreau să reuşesc ca fotbalist”

”Nu-mi văd viaţa fără fotbal”. Dragoş Iancu îşi continuă recuperarea şi numără zilele până când va reveni pe gazon: ”Vreau să reuşesc ca fotbalist”

Hermannstadt​

Comentarii

Dragoş Iancu a vorbit despre cum decurge perioada de recuperare după accidentarea groaznică suferită în meciul cu Petrolul.

Dragoş Iancu se află în plină recuperarea după accidentarea horror 

Fotbalistul celor de la FC Hermannstadt se recuperează la baza de pregătire a celor de la FCSB şi a povestit că a dezvoltat o relaţie specială cu jucătorii vicecampioanei, dar şi cu MM Stoica şi alţi oameni din staff. Aceştia îl ajută de fiecare dată când are nevoie, dată fiind în continuare situaţia sa dificilă.

Întrebat dacă a avut gânduri de retragere după acest moment greu, Iancu a mărturisit că nu îşi vede viaţa fără fotbal şi că această accidentare l-a motivat!

”Sincer am stat şi m-am gândit, dar nu. Nu pot! Nu-mi văd viaţa fără fotbal! Că va fi la Liga a 2-a, a 3-a, tot fotbal vreau să fac! E prea mare dragostea pentru fotbal. Şi n-am să uit zilele când învăţam în maşină ca să merg la antrenamentele de la CFR. Ştiu că băieţii mă aşteaptă să mă întorc, sper să plec cu ei în cantonamentul de iarnă.

Nu pot să renunţ! Am făcut sacrificii mari, eu sunt din Huedin, de la 50 de kilometri de Cluj. Mama făcea câte două drumuri pe zi să ne ducă la CFR pe mine şi fratele meu. Pentru că e diferenţă de vârstă între noi. Vreau să reuşesc ca fotbalist”, a declarat Dragoş Iancu pentru gsp.ro. 

Suspendare URIAŞĂ pentru Valentin Ţicu după accidentarea groaznică suferită de Dragoş Iancu

Comisia de Disciplină a FRF a luat decizia în cazul lui Valentin Ţicu, fotbalistul Petrolului care l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu, tânărul fotbalist al lui FC Hermannstadt.

Valentin Ţicu a primit o suspendare de 16 etape şi o amendă de 10.000 de lei pentru nefericitul eveniment care a avut loc la meciul dintre Petrolul şi FC Hermannstadt, atunci când Ţicu l-a accidentat groaznic pe Dragoş Iancu, anunţă lpf.ro.

Deşi decizia s-a lăsat mult timp aşteptată, pedeapsa pentru Valentin Ţicu este una foarte dură, astfel că fundaşul „lupilor galbeni” va rata aproape tot restul sezonului regulat. Formaţia din Ploieşti se va putea baza însă pe fotbalistul ei în play-off/play-out, în funcţie de poziţia din clasament a echipei la finalul sezonului regulat.

Afla mai multe despre: dragoş iancuhermannstadtvalentin ţicu 

viewscnt
Articole similare