Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ne simţim foarte bine”. Elias Charalambous, după ce FCSB s-a împiedicat de Farul Constanţa

”Nu ne simţim foarte bine”. Elias Charalambous, după ce FCSB s-a împiedicat de Farul Constanţa

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55). În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a vorbit despre remiza de azi împotriva Farului.

”Nu ne simţim foarte bine, pentru că ne doream să câştigăm meciul, dar cred că echipa mea a jucat destul de bine azi, chiar dacă nu am obţinut rezultatul pe care ni-l doream.

Cred că noi am fost cei care am avut ocazii în ambele reprize, dar acesta este fotbalul, am numai lucruri bune de spus despre jucătorii mei. Am avut şanse să marcăm al doilea gol şi dacă nu am făcut-o, dacă nu am închis meciul, este fotbal, am primit gol şi asta a fost”, a declarat antrenorul de la FCSB.

Întrebat despre Florinel Coman, antrenorul a declarat: ”Ştim cu toţii ce calităţi are , de aceea a şi fost pe bancă, pentru că ştiam că în orice momentul al jocului poate face diferenţa.

La ce au arătat cele două echipe, noi am avut mai multe ocazii şi, din punctul meu de vedere, meritam să câştigăm”.

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru (Popescu - 81), Şut, Alhassan - Phelipe (Coman - 46), Al. Băluţă (Miculescu - 89), Oct. Popescu (Radaslavescu - 81). Antrenor: Elias Charalambous
  • Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea (Boli - 61) - Vînă, Queiros (Nedelcu - 60), R. Deaconu (Cojocaru - 79) - Rivaldinho (Grameni - 46), L. Munteanu, Budescu (Grigoryan - 46). Antrenor: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbfarul 

viewscnt
Articole similare