Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu o să scăpăm de el niciodată!”. Remarca lui MM Stoica despre un jucător de la naţională care a provocat hohote de râs în direct la Orange Sport | EXCLUSIV

”Nu o să scăpăm de el niciodată!”. Remarca lui MM Stoica despre un jucător de la naţională care a provocat hohote de râs în direct la Orange Sport | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica a fost invitat special în studioul Orange Sport, unde a vorbit despre echipa naţională a României.

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

În meciul de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, înscriind din pasa lui Cristian Manea.

În partida de la Cluj, Iordănescu a avut mai mulţi indisponibili. Pentru România, urmează amicalul din Republica Moldova. MM Stoica a analizat echipa României şi a spus cine ar putea să fie înlocuit din echipa care a jucat cu Slovenia. Oficialul FCSB a avut o remarcă la adresa atacantului George Puşcaş care a stârnit hohote de râs în studioul Orange Sport. 

”Nu o să scăpăm de el niciodată!”

”Să îi lăsăm pe cei doi titulari care au lipsit şi să vedem cine ar trebui înlocuit. Portar din afară, nu există, care a lipsit. Manea e cam titular, să zici că e Raţiu acolo. Burcă e titular clar. Bancu, a fost Vătăjelu.

Nu văd echipa fără Răzvan Marin. Fără Marin. La celălalt inter, acolo ar fi Stanciu. Puşcaş... nu o să scăpăm niciodată de el.... La Cordea era Man, care a lipsit o perioadă destul de lungă. În partea a doua a meciului, chiar a jucat bine, în bandă a fost o problemă”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-românia-mm stoica 

viewscnt
Articole similare