You are here:

”Nu pleacă câinele de la măcelărie!”. Şumudică a reacţionat după zvonul plecării lui Petrila: ”O prostie”

”Nu pleacă câinele de la măcelărie!”. Şumudică a reacţionat după zvonul plecării lui Petrila: ”O prostie”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit despre situaţia lui Claudiu Petrila.

Şumudică, despre posibila plecare a lui Petrila

Recent, a apărut informaţia că Maccabi Haifa a oferit un milion de euro pentru transferul fotbalistului român, iar acesta e gata să se transfere în Israel. Mai mult, formaţia israeliană i-ar oferi un salariu dublu lui Claudiu Petrila: 300.000 de euro pe an. 

Marius Şumudică a negat totul şi i-a asigurat pe fanii rapidişti că jucătorul va rămâne în Giuleşti.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Cluj, Şumudică a vorbit, în detaliu, despre situaţia lui Petrila.

"N-a fost nicio discuţie să plece Petrila. Este o prostie pe care o aud. Nu vreau să intru în amănunte. Şi alţii spun că Boupendza e al lor... la mine n-a existat nicio discuţie, iar eu acum am închis telefonul cu domnul Şucu, vorbesc cu domnul Angelescu. Cred că vorbim de 10 ori pe zi. Nici nu s-a pus problema să plece Petrila sau ceva de genul ăsta. 

La urechile mele n-a ajuns nimic în legătură cu acest transfer şi nici nu cred că e momentul să plece Petrila. Nici nu e treaba mea când va pleca Petrila sau dacă va pleca Petrila. Eu sunt antrenor, antrenez ceea ce am la dispoziţie, dar bănuiesc că aş fi fost întrebat. E un subiect care nici n-a existat.

Nu mai aducem pe nimeni. De plecat nu pot să zic. Dacă un jucător vine şi spune că e nemulţumit de ceea ce îi oferă clubul Rapid... dar nu cred că pleacă câinele de la măcelărie", a declarat Marius Şumudică.

  • 2 două goluri şi 2 pase decisive are Petrila în primele 7 partide jucate în tricoul Rapidului, în actualul sezon

Afla mai multe despre: petrilarapidşumudică 

viewscnt
Articole similare