Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poate lipsi din echipă!”. Jucătorul pe care MM Stoica îi cere titular la FCSB: ”Joacă fără greşeală” | EXCLUSIV

”Nu poate lipsi din echipă!”. Jucătorul pe care MM Stoica îi cere titular la FCSB: ”Joacă fără greşeală” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în etapa a 16-a din Superligă. Gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute.

Remarcatul lui MM Stoica după FCSB - FCU Craiova: ”A jucat fără greşeală”

FCSB a început tare meciul cu FCU Craiova şi a deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, din lovitură liberă, După numai două minute, Mascarenhas l-a faultat în careu pe Băluţă şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalty. 

A executat şi a transformat Olaru în minutul 12. Meciul a luat o altă turnură în minutul 57, când Valentin Creţu a primit roşu direct pentru o intrare la Bahassa şi a fost eliminat. În minutul 65 Blănuţă a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap, dar oltenii nu au avut forâa să egaleze şi bucureştenii s-au impus cu 2-1.

MM Stoica l-a remarcat pe Djokovic după meciul cu FCU Craiova şi a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorul croat. 

”Şi ultimul plus este Djokovic, care a jucat fără geşeală. Mie îmi place, e un jucător care niciodată n-o să coboare sub nota 7. Când marachează, creşte nota. E o părere personală şi de care avem nevoie, că ştie jocul şi care joacă şi pentru ceilalţi.

Cel mai bun meci al nostru din actuala ediţie de campionat e cel cu Craiova. Am jucat fenomenal atunci, iar pentru mine Djokovic nu poate lipsi din echipă, am spus-o atunci o zic şi acum!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Etapa următoare, FCSB joacă pe terenul marei rivale, Dinamo, sâmbătă (25 noiembrie 2023), de la ora 18:00.

Afla mai multe despre: fcsbdjokovicmm stoica 

viewscnt
Articole similare