You are here:

”Nu poţi să te manifeşti aşa!”. Şumudică se dezice de gestul furios al lui Dorinel Munteanu

”Nu poţi să te manifeşti aşa!”. Şumudică se dezice de gestul furios al lui Dorinel Munteanu

Rapid

Comentarii

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, este protagonistul unui scandal petrecut în timpul partidei dintre Oţelul şi Dinamo, din ultima etapă din Superliga.

Şumudică, sincer despre gestul făcut de Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu (56 de ani) l-a tras agresiv de tricou şi a ridicat tonul la David Maftei (20 de ani), în timpul meciului Oţelul - Dinamo 1-1. Totul pentru că jucătorul nu l-a privit în ochi în timpul unui dialog de la marginea terenului.

Marius Şumudică a fost întrebat despre gestul furios făcut de antrenorul de la Galaţi.

”Nu este problema mea, nu mă interesează modul de cum se manifestă un antrenor, eu nu am avut gesturi de genul ăsta, sper să nu am. El este un tip coleric, fiecare antrenor îşi manifestă nemulţumirea sau exuberantă unui rezultat, eu sunt genul care sufer mult la rezultatele negative, dar ţin în mine şi nu să fac ceva contra jucătorilor, să ajung la agresiuni.

Dacă faci lucrul ăsta pierzi vestiarul, adică un vestiar de exemplu la Rapid cu jucători cu personalite, nu poţi să te manifeşti aşa. Dorinel e un coleg, un antrenor bun, a câştigat titlul, un fost mare fotbalist, el ştie cel mai bine cum gestionează relaţia cu jucătorii.

Eu nu vreau să mă compar cu nimeni, am felul meu de a fi, la un moment dat cred că sunt şi eu ca o carte deschisă şi jucători deja mă citesc îmi dau foarte mult, sunt mai open mind şi le dau din dorinţa mea, din bunătatea mea, fiecare înţelege cum vrea.

Cu marea majoritate mi-a reuşit, sper să îmi iasă şi aici. Îl respect, fost mare fotbalist îl respect, dar nu e problema mea cum s-a comportat, el ştie cel mai bine”, a declarat Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuşumudicărapidoţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare