Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu prea ne lasă poliţiştii să ne antrenăm”. După FCSB, o altă echipă din Liga 1 are probleme cu şedinţele de pregătire | EXCLUSIV

„Nu prea ne lasă poliţiştii să ne antrenăm”. După FCSB, o altă echipă din Liga 1 are probleme cu şedinţele de pregătire | EXCLUSIV
Comentarii

Fotbaliştii lui Sepsi aşteaptă şi ei, la fel ca majoritatea echipelor din Liga 1, reluarea campionatului. Până atunci, multora dintre cluburi le este extrem de greu să se antreneze, mai ales pe perioada stării de urgenţă.

După ce antrenorul FCSB-ului Bogdan Vintilă a ajuns să dea cu subsemnatul la poliţie, un caz asemănător s-a petrecut şi la Sf. Gheorghe.

„Nu prea ne lasă poliţiştii să ne antrenăm, ne antrenăm câte doi, trei. Am stat destul în case, ar trebui să începem antrenamentele. Avem cinci terenuri şi nu ne lasă decât pe un teren, pentru că nu sunt la vedere şi acolo nu ne lasă decât trei să ne antrenăm”, a declarat Istvan Fulop pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul covăsnenilor abia aşteaptă reluarea campionatului. Înaintea pauzei, echipa lui Leo Grozavu se afla pe locul 2 în play-out, la cinci puncte în spatele Viitorului.

„Aştept cu nerăbdare, numai că o să ne fie foarte greu să jucăm din trei în trei zile şi de aceea ar trebui să ne lase să ne antrenăm încă de acum. Am stat două luni în izolare şi cer după aceea să stăm iar în izolare. Pe oameni îi lasă în stradă şi noi stăm în izolare. Pentru ce? Ar trebui să avem şi noi nişte reguli, dar nici chiar aşa, să stăm în cantonament două luni. Nu mi se pare corect”, a adăugat Fulop.

Istvan Fulop dezvăluit şi care este situaţia financiară de la Sf. Gheorghe în urma crizei provocate de pandemia coronavirusului.

„Din fericire noi nu avem probleme cu banii, suntem plătiţi la zi. Nouă ne-au fost tăiate salariile trei luni cu 50%, dar am înţeles acest lucru”, a încheiat mijlocaşul în vârstă de 29 de ani.

Afla mai multe despre: fulopsepsiliga 1coroanvirus 

viewscnt
Articole similare