Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu puteai să-l păcăleşti” Un fost elev al lui Dan Petrescu a dat totul din casă: ”Era diabolic din toate punctele de vedere!”

”Nu puteai să-l păcăleşti” Un fost elev al lui Dan Petrescu a dat totul din casă: ”Era diabolic din toate punctele de vedere!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este foarte aproape de al cincilea titlu de campion ca antrenor în Liga 1, al patrulea cu CFR Cluj.

Un fost elev al lui Dan Petrescu a dat totul din casă: ”Era diabolic din toate punctele de vedere!”

CFR Cluj a cucerit trei titluri consecutive sub comanda lui Petrescu în 2018, 2019 şi 2020. Antrenorul face treabă bună şi în actualul sezon de Liga I, unde CFR domină clasamentului din Liga I. 

Marius Onofraş, team managerul celor de la Poli Iaşi, a vorbit despre Dan Petrescu, fostul său antrenor de la Unirea Urziceni.

”Dan Petrescu era diabolic din toate punctele de vedere pentru că nu lăsa absolut nimic la voia întâmplării. Era atent la tine şi când mergeai pe stradă, şi cum ţineai sticla de apă, la ce ghete îţi luai în picioare. Avea chestia asta de a fi foarte atent la micile detalii. Nu puteai să-l păcăleşti cu absolut nimic. Disciplina era numărul 1, pentru că aşa trebuia să fie.

În rest, şi-a modelat echipa după chipul şi asemănarea lui. Echipă muncitoare, capul plecat tot timpul. Niciodată nu-i plăcea să iasă prea mult în evidenţă, să vorbească prea mult de echipa lui, nimeni nu trebuia să ştie ce se întâmplă. Eram numai noi şi atât”, a declarat Marius Onofraş la radiohit.ro.

CFR Cluj este pe primul loc în Liga I cu 45 de puncte, în timp ce, FCSB, ocupanta locului secund, are 37 puncte. 

Afla mai multe despre: dan petrescumarius onofrascfr cluj 

viewscnt
Articole similare