Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu puteai să nu mă întrebi?”. Reacţia lui Deian Sorescu după ce Dinamo s-a calificat în play-off

”Nu puteai să nu mă întrebi?”. Reacţia lui Deian Sorescu după ce Dinamo s-a calificat în play-off

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a calificat în play-off-ul din Liga 2 după remiza cu Politehnica Timişoara.

”Nu puteai să nu mă întrebi?”. Reacţia lui Deian Sorescu după ce Dinamo s-a calificat în play-off 

Dinamo s-a calificat cu emoţii în play-off-ul Ligii 2. „Câinii” au remizat cu Poli Timişoara, dar a profitat de faptul că rivalele directe nu au reuşit rezultate mai bune.

Deian Sorescu a crezut că scapă de subiectul Dinamo! Fotbalistul, însă a fost întrebat după FCSB - Sepsi, despre calificarea fostei echipe în play-off-ul ligii secunde, iar Sorescu a glumit: ”Nu puteai să nu mă întrebi?”.

”M-am uitat la meci, au fost două echipe la care eu am jucat bine şi mi-am făcut datoria. Şi în Liga 2 e o luptă strânsă şi frumoasă. Îmi pare rău pentru Chiajna, am nişte prieteni acolo. Era frumos să revină şi ei”, a spus Deian Sorescu.

S-au calificat în play-off: CSA Steaua, Poli Iaşi, Oţelul, Unirea Dej, Gloria Buzău şi Dinamo.

Ce a spus despre FCSB - Sepsi:

”Suntem organizaţi la fiecare meci, dar aşa e în fotbal. Sunt ocazii, iar cei mai inspiraţi vor înscrie. Aşa am fost noi azi şi ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Da, avem forţă să luăm titlul. De asta am venit, ne dorim, dar trebuie să o luăm meci cu meci, asta e important.

Nu te constă nimic să fii optimist, nu? Da, aşa e, nu s-a mai câştigat titlul de mulţi ani, dar suntem o echipă tânără, de viitor şi ne dorim să luptăm.

Chiar m-am uitat pe clasament şi am discutat cu nişte prieteni, e o luptă foarte strânsă. Dar e mai frumos aşa, nu? Fiecare meci va fi ca o finală pentru noi, o luăm pas cu pas, iar primul meci îl avem weekendul viitor”, a transmis Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescu 

viewscnt
Articole similare