Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu putem să primim gol la primul şut". Laszlo Balint anunţă că a pierdut un titular după înfrângerea cu Rapid! Andrei Ivan, nemulţumit de ce se întâmplă

"Nu putem să primim gol la primul şut". Laszlo Balint anunţă că a pierdut un titular după înfrângerea cu Rapid! Andrei Ivan, nemulţumit de ce se întâmplă
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laszlo Balint, şi atacantul Andrei Ivan au tras primele concluzii după înfrângerea cu Rapid Bucureşti.

Laszlo Balint şi Andrei Ivan, după Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti 0-1

Rapid Bucureşti a câştigat duminică seara, scor 1-0, meciul de la Craiova, cu Universitatea, contând pentru etapa a treia a Superligii. Giuleştenii au şase puncte în primele trei etape din actualul sezon.

Laszlo Balint e la prima înfrângere cu Universitatea Craiova în acest sezon, după remizele din primele două etape ale Superligii, egalul cu Vllaznia din deplasare şi victoria cu 3-0 din returul cu albanezii întâlniţi în turul secund Conference League. 

Noul antrenor a cerut mai multă atenţie în apărare şi a recunoscut că l-a pierdut pentru câteva săptămâni pe titularul Valerică Găman, accidentat în partida cu Rapid. 

"Cred că e un rezultat nemeritat, în mare parte a jocului am controlat ostilităţile, am avut ocaziile mai multe şi mai clare. Dacă vrem să emitem pretenţii, nu putem să primim gol la primul şut pe poartă. Suntem într-un program foarte aglomerat, cu meciuri care presupun consum energetic foarte mare. 

Andrei Ivan a avut o durere la gleznă şi azi a făcut injecţie să poată juca. 

Cu Găman la prima vedere e o problemă musculară. Să vedem cât e de serioasă, mâine va face investigaţii suplimentare, dar este clar că pentru o săptămâna sau două l-am pierdut. 

(n.r.  - vine Işfan?) Nu ştiu. Vedeţi că e nevoie de jucători, dar ştiu că oamenii din conducere se ocupă", a declarat Balint, după prima înfrângere pe banca Universităţii Craiova. 

După meci, Andrei Ivan a fost nemulţumit de lipsa de inspiraţie din atac, în prima reacţie oferită de după înfrângerea cu giuleştenii. 

"O înfrângere dureroasă, am condus meciul din primul minut, ne-am creat foarte multe ocazii. Dacă nu mă înşel, în a doua repriză au avut doar un şut pe poartă şi au înscris. 

Trebuie să ne revenim, pentru că joi avem meci în Conference League, în Polonia. Parcă nu ne regăsim în faţa porţii, pentru că ocazii avem, dar nu marcăm", a spus atacantul Universităţii Craiova. 

VIDEO | Rezumat Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti 0-1

Afla mai multe despre: laszlo balintuniversitatea craiova rapid 

viewscnt
Articole similare