Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu respectă pe nimeni. Asta e adevărata faţă a lui Cristiano”. Ronaldo, pus la zid după despărţirea de Manchester United | EXCLUSIV

”Nu respectă pe nimeni. Asta e adevărata faţă a lui Cristiano”. Ronaldo, pus la zid după despărţirea de Manchester United | EXCLUSIV
Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a despărţit de Manchester United, la puţin după un an după ce a revenit la clubul de tradiţie din Anglia. Anunţul a fost făcut oficial de "diavolii roşii".

”Nu respectă pe nimeni. Asta e adevărata a lui Cristiano”. Ronaldo, pus la zid după despărţirea de Manchester United | EXCLUSIV 

Cel mai important transfer făcut de Manchester United în ultimii ani a avut un final nefericit. CR7 a ajuns "la cuţite" cu conducătorii clubului, iar decizia finală a fost anunţată marţi. 

Părţile s-au despărţit de comun acord, iar Manchester United a dat de înţeles, în ultimul comunicat de presă, că Erik ten Hag este susţinut. 

Basarab Panduru l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo pentru atitudinea pe care a avut-o la Manchester United. 

”Nu mă aşteptam să rezilieze chiar acum... Mă gândeam că trece mondialul şi după. Dar cred că a fost atât de grav, că pe cei de la United nu i-a mai interesat. Voiau doar să scape. Ce a făcut el nu e normal. Oricât de mare e el nu poţi să vii să zici de antrenor că nu ştie nimic. El nu respectă pe nimeni, s-a pus mereu pe el pe primul loc. Asta e adevărata faţă. Nu l-a interesant United, Juventus, Real.

Cu cât marca mai puţin îi nenorocea si pe ceilalţi când era supărat. De unde a plecat el, echipa a început să câştige! Benzema cu el acolo s-a nenorocit. A câştigat Benzema şi fără Ronaldo, la fel şi Real. Nu mai văd să îl ia cineva! Mai păcăleşte pe cineva? (n.r. râde)”, a declarat Basarab Panduru. 

Spaniolii anunţă că Ronaldo are în acest moment două variante pe masă, care de care mai surprinzătoare. Există posibilitatea ca portughezul să joace în continuare în prima ligă a Angliei, unde este în atenţia lui Newcastle United. De asemenea, Mohammed Bin Salman, moştenitorul tronului Arabiei Saudite, care este şi proprietarul lui Al-Nasr şi ia în calcul să îl aducă pe portughez în campionatul Arabiei Saudite.

BREAKING NEWS | Oficial! Cristiano Ronaldo s-a despărţit de Manchester United. În ce condiţii s-a produs plecarea

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare