Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu s-a terminat 70-0 cum a zis domnul Becali. S-au chinuit destul de rău cu noi”. Straton a ameninţă pe FCSB

”Nu s-a terminat 70-0 cum a zis domnul Becali. S-au chinuit destul de rău cu noi”. Straton a ameninţă pe FCSB

Dunarea Calarasi

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din Liga I, disputat la Voluntari. Golurile au fost marcate de Man ‘8 şi Tănase ’45 (din penalty acordat pentru un fault al lui Ispas la Rusescu).

La finalul meciului, portarul Dunării, Cătălin Straton a explicat ce s-a întâmplat pe teren în confruntarea cu formaţia patronată de George Becali: ”Aş vrea să scot în evidenţă faptul că nu a fost aşa cum a zis domnul Becali. Cea mai slaba echipă...dar nu am pierdut cu 70-0. S-au chinuit destul de rău cu noi şi sunt sigur că la Călăraşi nu vor câştiga” a declarat Straton.

”Înainte de meci am venit cu speranţe mari, să plecăm cu cel puţin un punct, dat aţi văzut, la nivelul acesta orice greşeală este taxată. Erorile noastre nu sunt de explicat, suntem la început ca şi echipă, nu trebuie să dăm vina pe nimeni. Cred că, deşi nu se regăseşte, FCSB este cea mai bună echipă din Liga 1 şi sper să meargă din nou în Cupele Europene, pentru că avem nevoie de ei acolo” a încheiat portarul de la Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: cătălin stratonfcsbgeorge becalidunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare