Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu s-a văzut nicio diferenţă între FCSB şi Hermannstadt! A pierdut din turaţie”. Urmează picajul vicecampioanei? | EXCLUSIV

”Nu s-a văzut nicio diferenţă între FCSB şi Hermannstadt! A pierdut din turaţie”. Urmează picajul vicecampioanei? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Hermannstadt şi FCSB au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), joi seară, într-o partidă restantă din etapa a 5-a din Superligă.

Golurile sibienilor au fost marcate de către Silviu Balaure (min. 13) şi Daniel Paraschiv (min. 63), în timp ce pentru bucureşteni a punctat Andrea Compagno (min. 31 - pen., 47).

Florin Lovin: ”FCSB nu mai pare o echipă care să-şi subordoneze adversarul”

În urma acestui rezultat, Hermannstadt urcă pe locul 5, cu 13 puncte, la egalitate cu Petrolul, în timp ce FCSB se menţine pe prima poziţie, cu 22 de puncte.

Prezent în studiourile Orange Sport, Florin Lovin consideră că fosta sa echipă se află într-o pierdere de turaţie în ultimele meciuri, ceea ce ar putea reprezenta o mare problemă pentru cuplul Charalambous-Pintilii în viitorul apropiat.

Poţi să câştigi norocos sau jucând bine o dată, de două ori, de trei ori, dar nu trebuie să devină o obişnuinţă.

Mi se pare puţin în pierdere de turaţie FCSB, faţă de cum a început campionatul. Părea o echipă foarte stăpână pe ea, lucru pe care nu îl mai vedem în ultimele meciuri.

Nu mă refer numai la ocazii. Nu pare echipa aia care să-şi subordoneze adversarul să vezi o diferenţă mare. Astăzi, nu ai văzut o echipă care se bate la campionat cu o echipă mai mică. 

Nu s-a văzut diferenţa. Pur şi simplu au fost două echipe care au jucat de la egal la egal, chiar de foarte mult ori cu balanţa înclinată în favoarea Hermannstadtului”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: hermannstadt - fcsblovin 

viewscnt
Articole similare