Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu scapă de Bale! Real Madrid l-a oferit pe galez unei echipe din MLS, dar s-a lovit de refuzul americanilor

Nu scapă de Bale! Real Madrid l-a oferit pe galez unei echipe din MLS, dar s-a lovit de refuzul americanilor

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale (30 de ani) a fost oferit de Real Madrid unei echipe din MLS, dar clubul nici n-a vrut să audă de o astfel de mutare. Zinedine Zidane (47 de ani), antrenorul Realului, se chinuie să scape de fotbalistul galez îmcă din primul său mandat de pe banca formaţiei de pe Santiago Bernabeu.

În căutarea unei soluţii de a scăpa de Bale şi de salariul său mare, Real Madrid a încercat să-l vândă pe galez în MLS. The Athletic scrie că Realul l-a oferit pe fotbalistul galez de care Zidane vrea să scape unui club din SUA, însă n-a avut succes în a finaliza tranzacţia. Echipa din MLS a refuzt, salariul lui Bale fiind principala problemă când un club încearcă să-l transfere.

Gareth Bale câştigă anual nu mai puţin de 17 milioane de euro pe an la Real Madrid, iar până acum a avut şansa de a se transfera în China, la Jiangsu Suning, sau la Bayern Munchen. Niciuna dintre mutări nu a reuşit, însă. Cel mai probabil, din MLS, Real Madrid l-a oferit la Inter Miami, echipa fostului jucător blanco, David Beckham.

Bale, tentat de un transfer în MLS!

În urmă cu câtev săptămâni, în cadrul unui podcast, Gareth Bale recunoştea că ar fi tentat să joace în MLS. Galezul consideră campionatul din SUA unul în creştere şi ar accepta o mutare peste Ocean.

„Cred că este un campionat în creştere. Mulţi jucători vor să evolueze în America. Cu siguranţă aş fi interesat. Îmi place să merg în Los Angeles în vacanţe. Îmi place mult liga. A evoluat mult de-a lungul anilor. Când mergem şi jucăm cu ei în cantonament, meciurile sunt foarte dificile. Ştafeta se ridică din ce în ce mai mult şi cred că fiecare club devine din ce în ce mai bun. Bazele de antrenamente şi stadioanele se îmbunătăţesc”, spune Gareth Bale, potrivit Hat Trick.



Contractul lui Gareth Bale cu Real Madrid se încheie la data de 30 iunie 2022.

Afla mai multe despre: gareth balemlstransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare