Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu stă pe banii soţului. :) Suma incredibilă pe care Georgina Rodriguez o câştigă din Instagram

Nu stă pe banii soţului. :) Suma incredibilă pe care Georgina Rodriguez o câştigă din Instagram

Campionate

Comentarii

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, contribuie şi ea cu o sumă importantă la veniturile familiei. Numai din postările pe Instagram, tânăra câştigă săptămânal aproximativ 300.000 de euro.

Cristiano Ronaldo este printre sportivii care câştigă cei mai mulţi bani. Starul portughez încasează sume uriaşe atât din contractul cu Juventus (31 de milioane de euro pe an), cât şi din publicitate. În ultimii 10 ani, Ronaldo a avut veniturile totale de 800 de milioane de euro. O sumă incredibilă.

Cu toate acestea, Georgina Rodriguez nu s-a rezumat să se bazeze doar pe câştigurile lui Cristiano Ronaldo şi contribuie şi ea la veniturile familiei. Numai din publicitatea pe care o face pe Instagram pentru diferite mărci, Georgina încasează săptămânal 300.000 de euro, scriu turcii de la Fanatik. Ceea ce înseamnă 15,6 milioane de euro pe an, echivalentul salariului unui jucător foarte bun.

Georgina are pe Instagram 15,4 milioane de fani şi ultima reclamă pe care a făcut-o, la un aparat de albire a dinţilor, a atras 1,5 milioane de Like-uri şi peste 6.500 de comentarii.

Totuşi, Georgina este departe de veniturile pe care Cristiano Ronaldo le are din promovările pe Instagram. O singură postare îi poate aduce portughezului chiar şi 870.000 de euro.

Afla mai multe despre: georgina rodriguez 

viewscnt
Articole similare