Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu ştii ce să faci în izolare? Te învaţă Iulia Dumanska | VIDEO

Nu ştii ce să faci în izolare? Te învaţă Iulia Dumanska | VIDEO

Handbal

Comentarii

Iulia Dumanska (23 de ani) nu s-a plictisit în perioada de izolare şi le dă recomandări celor care nu ştiu cum să-şi umple timpul petrecut acasă.

Pandemia de Coronavirus a întors pe dos viaţa tuturor. Sportivii o resimt cel mai mult, pentru că din persoanele active, obisnuite să fie mai mereu în agitaţie, au ajuns să stea ”închise” în casă.

Este şi cazul portarului echipei naţionale feminine de handbal a României, Iulia Dumanska. Golkeaperul  nu duce însă lipsă de inspiraţie în ceea ce priveşte activităţile pe care le are. Din contră! Sportiva campioanei SCM Rm. Vâlcea îi sfătuieşte pe cei care se plictisesc să-i urmeze exemplul.

”Îmi place foarte mult să învăţ limbi străine, iar în perioada asta, ca să nu uit şi să progresez am două cărţi în limba engleză: ”Reflections of a man”. Ca să nu uit limba ucraineană am primit cadou de la mama mea  cartea ”The secret power” – Iulia Dumanska, portarul echipei naţionale feminine de handbal a României.

Între antrenamente şi gastronomie

Yuliya vede partea plină a paharului în această perioadă şi face lucrurile pentru care mod normal nu ar avea timp. Dar nu exclude orele de pregătire fizică individuală.

”Am început să gătesc, am timp să citesc, să cânt, să desenez, să scriu pe blog. Fac două antrenamente pe zi, unul dimineata, de 80 de minute, al doilea după-amiază, de la 18-19.30. Fac cardio, mobilitate şi exerciţii specifice pentru portari” - Iulia Dumanska, portarul echipei naţionale feminine de handbal a României.

Afla mai multe despre: handbalizolaredumanskacoronavirus 

viewscnt
Articole similare