You are here:

”Nu ştiu ce e cu el”. Fotbalistul, de nerecunoscut pentru Gigi Becali: ”Îi e frică, are emoţii”

”Nu ştiu ce e cu el”. Fotbalistul, de nerecunoscut pentru Gigi Becali: ”Îi e frică, are emoţii”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat dramatic meciul retur cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, şi s-a calificat în turul trei preliminar al UEFA Champions League.

Becali, nemulţumit de Ştefănescu

Formaţia FCSB s-a calificat, miercuri seară, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, trecând în turul doi preliminar de Maccabi Tel Aviv. În tur, la Bucureşti, scorul a fost 1-1. Returul de la Budapesta a fost câştigat cu 1-0 de bucureşteni datorită unui gol marcat în minutul 90.

Lipsa golului din prima repriză a duelului cu Maccabi l-a forţat pe Elias Charalambous să facă două schimbări surprinzătoare.

După primele 45 de minute, Alex Băluţă şi Marius Ştefănescu, doi dintre principalii oameni de atac ai campioanei României, au rămas la vestiare. În locul celor doi au intrat Luis Phelipe şi noua achiziţie din această vară, William Baeten.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, s-a declarat nemulţumit de prestaţia lui Marius Ştefănescu.

”Nu ştiu ce e cu Ştefănescu, nu e jucătorul pe care l-am luat, îi era frică, o să-i spun joacă, fii dezinvolt. Aşa a fost şi în meciul trecut, şi azi. El trebuia să dea două goluri în prima repriză, cu ocazii nu foarte clare, dar să intre din stânga şi să dea la poartă.

Băluţă nu mi-a plăcut, şi-a dat viaţa, a alergat, dar n-a avut realizări. Dă gol la fotbal! Ştefănescu trebuia schimbat, nu-l puteai lăsa, nici faza defensivă n-a făcut-o, pierdea mingea. Cred o să-şi revină, e la început, probabil are şi el emoţii. Joci în Champions League, e greu şi pentru el, părerea mea e că-şi revine, trebuie să fie fotbalistul valoros pe care-l ştim”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Fotbalistul a jucat 6 meciuri până acum pentru cei de la FCSB, în toate competiţiile, reuşind să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmarius ştefănescu 

viewscnt
Articole similare