Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ştiu pe cine am omorât sau cui am făcut rău!". FCU Craiova 1948, reacţie dură după ce a aflat decizia dinspre FRF

"Nu ştiu pe cine am omorât sau cui am făcut rău!". FCU Craiova 1948, reacţie dură după ce a aflat decizia dinspre FRF

FC U Craiova

Comentarii

Marcel Puşcaş (62 de ani), oficialul FCU Craiova 1948, a oferit o reacţie dură, pe Facebook, după ce a aflat o decizie dinspre FR, anume delegarea lui Cătălin Popa ca arbitru la meciul oltenilor cu Rapid, din etapa a 25-a din Superligă României.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa la meciul Rapid - FCU Craiova 1948, decizie care l-a înfuriat pe Marcel Puşcaş. Preşedintele clubului oltean a reacţionat dur într-o postare pe Facebook şi l-a arătat cu degetul pe centralul piteştean.

"Nu ştiu pe cine am omorât sau cui am făcut rău!". FCU Craiova 1948, reacţie dură după ce a aflat decizia dinspre FRF

Delegarea lui Cătălin Popa la meciul Rapid - FCU Craiova 1948 a adus o reacţie dură din partea lui Marcel Puşcaş, preşedintele FCU Craiova 1948, care nu înţelege "pe cine am omorât sau cui am făcut atât de mult rău" şi de ce echipa pe care o reprezintă are parte de delegarea lui Cătălin Popa la meciurile importante.

„DIN NOU POPA. CĂTĂLIN POPA

Nu ştiu pe cine-am omorât sau cui am făcut atât de mult rău de-l primim ca delegare la meciurile importante pe acest Popa Cătălin. Întreaga presă îl acuză de incompatibilitate. Parcă e un blestem. Este şef de asociaţie sportivă, face afaceri cu un club advers- FC Argeş, duce prăjituri la protocoalele FRF si este şi şef al AJF Argeş. Toate reliefate de presa sportivă.

Păi, fraţilor, unde sunt meritocraţia, lipsa conflictului de interese şi fair- playul mult clamat? Refuz să mă gândesc la ce vorbeşte lumea cum c-ar fi avut cele mai multe delegări pt că cineva ar fi interesat de voturile pe care domnul arbitru le poate aduce din judeţul său. Refuz să cred din nou că nedelegându-l, FRF îsi poate face un duşman in teritoriu, aşa cum refuz să mă gândesc că delegându- l va avea un votant prieten şi loial. De ce oare CCA lasă să planeze asupra-i şi cea mai vagă idee c-ar putea să-l folosească în alte scopuri decât cele strict legate de joc.

Cum de exemplu poate fi un arbitru divizionar şi şef AJF? Şi judeţul său are echipe participante în competiţii, la L3, fotbal feminin, futsal şi două chiar în L1. Că se lasă el bănuit de interese puţin îmi pasă dar poate că FRF n-ar fi rău să alunge orice urmă de suspiciune în relaţia ei cu Popa Cătălin şi cu oricare alt arbitru.

Ori arbitru, ori AJF-ist, ori cofetar, ori şef de club, ori partener de afaceri cu FC Argeş. Ori, ori şi nu şi, şi. Aşa ar fi corect pentru o mai bună imagine atât a unui arbitru cât şi a FRF.

De ce să suspectăm când putem să n-o facem? Deocamdată, pe cât de delegat este pe atât de contestat. Patronii, preşedintii, antrenorii ţipă şi se plâng de el mai la fieşce meci şi el continuă să fluiere foarte des in Liga 1.

Ce să înţeleagă lumea? ‘Nea Kyros a mai dres puţin busuiocul în ultimă perioadă punându-l la slăbit câteva etape iar la revenirea la greutatea optimă este delegat direct la un meci cu o asemenea incărcătură. Mâine de la ora 20, în Giuleşti, pesemne că ne va uimi cu forma in care se află. Doamne ajută”, a scris Marcel Puşcaş, pe Facebook.

Afla mai multe despre: marcel puscasfcu craiova 1948reactiecatalin popa 

viewscnt
Articole similare