Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu suntem într-un moment bun” Valeriu Iftime, nemulţumit de jocul echipei sale: ”Degeaba ţipi la ei în timpul jocului”

”Nu suntem într-un moment bun” Valeriu Iftime, nemulţumit de jocul echipei sale: ”Degeaba ţipi la ei în timpul jocului”

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia Farul Constanţa a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

A fost un meci care a trezit nemulţumirea lui Valeriu Iftime, finanţatorul formaţiei FC Botoşani: ”Nu suntem într-un moment bun, e clar. Şi cred că şi inspiraţia lui Marius trebuie reglată un pic. Adică formula de start şi să scoată doi în minutul 45 ...înseamnă că nu a nimerit deloc primul 11. Cred că e şi el un pic primit, Marius. Se vede că suntem în criză. Ceva în neregulă la clubul nostru.

Nu ştiu dacă grupul e atât de unit şi Marius e atât de bine ascultat în vestiar. Pentru că am văzut că şi-a pierdut vocea, degeaba ţipi la ei în timpul jocului. Cred că trebuie să ţipăm în timpul antrenamentului. Marius are nevoie de multă atenţie, înţelepciune, calm” a spus Valeriu Iftime la finalul partidei cu Farul Constanţa.

Formaţia lui Gheorghe Hagi s-a impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Dussaut şi Adrian Petre. FC Botoşani ocupă locul 5 în Liga 1, cu 24 de puncte după 14 meciuri, dar fără victorie în ultimele cinci parte de campionat. Farul este pe locul 8 cu 21 de puncte. Botoşani are meci etapa viitoare cu FC Argeş.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare