You are here:

Nu toată lumea vede cu ochi buni transferul lui Bîrligea la FCSB! Preţul atacantului, de neînţeles pentru impresar: ”Nu dădeam în viaţa mea”

Nu toată lumea vede cu ochi buni transferul lui Bîrligea la FCSB! Preţul atacantului, de neînţeles pentru impresar: ”Nu dădeam în viaţa mea”

Superliga

Comentarii

Daniel Bîrligea (24 de ani) a fost prezentat oficial la FCSB, iar Gigi Becali speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă în Europa cu atacantul pe care a plătit 2.000.000 de euro

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a recunoscut că nu ar fi plătit niciodată o sumă atât de mare de bani în schimbul lui Bîrligea.

De asemenea, fiul regretatului Nae Manea a dat exemplul unor jucători mult mai importanţi ce s-au transferat pe sume mult mai mici de bani şi care, ulterior, au avut evoluţii remarcabile la echipe de top.

A văzut suma de bani pe care Gigi Becali a plătit-o pentru Bîrligea şi a răbufnit: ”Nu dădeam în viaţa mea”

”Eu mă bucur că (n.r. Rapid) l-au ratat. Nu dădeam 2.000.000 niciodată în viaţa mea. Mi se pare enorm. Gândeşte-te că Edison Cavani a fost cumpărat cu un milion, Pastore cu 1,5 milioane. Dacă tot au scouteri… Cu 2 milioane te duci în Uruguay şi iei doi atacanţi şi omori campionatul. Dar cine să meargă şi cine să îi vadă?

Mă refer la Rapid. De ce să dau 2 milioane? Plec Argentina – Uruguay şi îmi iau jucători de top. Şi cu paşaport european. Mă duc, iau doi atacanţi, şi omor campionatul”, a declarat Flroin Manea pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsuperliga,  

viewscnt
Articole similare