Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu trebuia să intru în vestiar să fac schimbările!" Afaceristul care a recunoscut public implicarea la echipă: "Am făcut-o de multe ori!"

"Nu trebuia să intru în vestiar să fac schimbările!" Afaceristul care a recunoscut public implicarea la echipă: "Am făcut-o de multe ori!"

Superliga

Comentarii

Fostul mare arbitru internaţional Adrian Porumboiu, patron în Liga 1 în perioada în care o finanţa pe FC Vaslui, a recunoscut public că a intervenit de mai multe ori peste capul antrenorului pentru a face schimbarile la echipa sa.

Omul de afaceri a vorbit pentru GSP Live despre perioada în care FC Vaslui era o echipă importantă.

"Să intru in vestiar? Nu trebuia să intru in vestiar ca să fac asta. Da, de multe ori am făcut asta. Nu pot spune că nu am făcut. Dacă s-a întâmplat, recunosc. Am făcut multe erori. Mai ales cu Ramon Lopez Caro şi cu Augusto Inacio. Nu aveam voie să-l dau afară, mai ales pe Inacio. Dar am fost influenţat de cei doi oameni pe care îi aveam pe lângă mine", a spus Porumboiu la GSP Live.


Reacţia lui Porumboiu a venit la scurt timp după o declaraţie a lui Marius Niculae, în care acesta dezvăluise că i s-a întâmplat în Liga 1 ca patronul echipei să decidă schimbările chiar la pauză: "În România, a intrat finanţatorul la pauză şi a făcut schimbări. Nu s-a întâmplat la Dinamo. Antrenorul nu era în vestiar. A intrat patronul şi a zis "Ăla şi ălă nu mai joacă". Am câştigat acel meci, am întors rezultatul".

Marius Niculae a jucat pentru Vaslui în sezonul 2012-2013.

 

Afla mai multe despre: vasluiporumboiu 

viewscnt
Articole similare