Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu v-aţi obşnuit cu el!?" VIDEO | Părerea sinceră a lui Cristi Chivu despre Gigi Becali: "Contează şi lucrurile astea!"

"Nu v-aţi obşnuit cu el!?" VIDEO | Părerea sinceră a lui Cristi Chivu despre Gigi Becali: "Contează şi lucrurile astea!"

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Chivu a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia de la FCSB şi presiunea pusă de patronul echipei pe tehnicianul Dică, după ce a anunţat public că tehnicianul "va fi dat afară" dacă echipa nu va cuceri titlul în acest sezon.

Chivu e uşor amuzat de situaţie, în condiţiile în care contractul lui Dică expiră oricum în vară, deci nu poate fi vorba de o punere pe liber a sa.

Fostul internaţional are însă şi cuvinte de laudă pentru patronul FCSB, în condiţiile în care acesta a investit enorm în fotbal şi a avut şi rezultate. Chivu spune că Becali ar avea nevoie lângă el de un om care să-l tempereze, dar îi înţelege anumite reacţii în condiţiile în care a investit şi sentimental în echipa sa.

"De asta a declarat (n.r. Dică) că nu poate fi dat afară, că oricum îi expiră contractul? Are dreptate, nu poate fi dat afară dacă nu mai are contract...



Nu v-aţi obşnuit cu domnul Becali? Din punctul lui de vedere e o strategie pe care o foloseşte (n.r. să pună presiune). Din punctul meu de vedere, lăsând la o parte... Nu ştiu ce se întâmplă intern, dar din ce se aude, că poate nu e adevărat. Implicarea lui în a face echipa, schimbările, nu ştim dacă sunt lucuri reale.

Dar una peste alta e singurul om care a investit, unul din puţinii oameni care au investit într-o echipă şi a avut şi rezultate. Deci cred că contează şi aceste lucuri. Probabil are nevoie de oameni lângă el care să-l mai tragă un pic de mânecă şi să-l mai tempereze. Însă atunci când pui suflet, probabil că de multe ori ai şi anumite reacţii ieşite din ceea ce noi considerăm a fi un tipar sau lucruri de bun simţ"
, a declarat Chivu pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: chivufcsbdicabecali 

viewscnt
Articole similare