Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu va juca titular la FCSB". Cum vede Panduru viitorul lui Moruţan la vicecampioana României

"Nu va juca titular la FCSB". Cum vede Panduru viitorul lui Moruţan la vicecampioana României

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Nicolae Dică în ultimul meci jucat de FCSB în campionat. Vicecampioana României s-a impus, duminică, scor 3-1, pe terenul nou-promovatei AFC Hermannstadt. Însă, în ciuda evoluţiei bune a mijlocaşului, Basarab Panduru nu îl vede titular pe Moruţan la FCSB.

"Până în iarnă, când va vinde câţiva jucători, dacă va vinde, Moruţan nu va juca titular la FCSB. Mi-e greu să cred că va intra în cei trei din atac. După părerea mea, ar fi o mare greşeală ca Moruţan să joace lângă Pintilii. El nu este om să-l pui să alerge 70 de metri în faţă, 70 de metri în spate.

Nu are capacitatea să facă aşa ceva. El trebuie să joace într-un sistem 4-3-3, să fie acolo în ultimii 30 de metri. Să fie proaspăt şi să creeze în permanenţă faze, să paseze, să tragă, să intre în careu. Deci, dacă ar fi să intre, ar trebui să intre în linia ofensivă" , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

"Voi o să vedeţi că îl vând eu pe Moruţan, iar cine vrea va trebui să plătească 100 de milioane, 150 de milioane de euro, că altfel nu îl ia" , declara patronul celor de la FCSB după victoria, scor 3-1, obţinută în partida de la AFC Hermannstadt.

 

Afla mai multe despre: pandurumorutanfcsbnicolae dicapintilii 

viewscnt
Articole similare