You are here:

”Nu vorbesc cu tine!” Moment istoric în direct. Un colos din fotbalul românesc a refuzat dialogul cu Dan Udrea: ”La revedere!” | EXCLUSIV

”Nu vorbesc cu tine!” Moment istoric în direct. Un colos din fotbalul românesc a refuzat dialogul cu Dan Udrea: ”La revedere!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dan Udrea (45 de ani) a fost invitat la SportCast cu Sile, un podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă.

Dan Udrea, poate cel mai apreciat moderator TV din România, a vorbit printre altele despre debutul său în presa sportivă, relaţia cu Cătălin Tolontan, dar a şi povestit câteva momente inedite din cariera sa de jurnalist.

”Nu vorbesc cu tine!” Dan Udrea l-a enervat la culme pe colosul din fotbalul românesc: ”La revedere!”

Între 2008 şi 2014, Dan Udrea a fost moderator la GSP TV în emisiunile ce discutau problemele din fotbalul internt. Acesta a rememorat un episod ce i s-a întipărit în minte, petrecut pe vremea când Cristi Borcea încă era patronul lui Dinamo.

Un articol scris de Dan Udrea l-a deranjat pe Borcea, iar fostul şef din Ştefan cel Mare a avut o reacţie stranie în momentul în care a fost sunat pentru a interveni în direct la o emisiune moderată de Udrea.

Cristi Borcea a spus că nu îşi doreşte să aibă vreun dialog cu Dan Udrea, ceea ce a dat peste cap cursul emisiunii. Invitaţii din platou au fost singurii care au vorbit în emisiunea respectivă cu Borcea, moderatorul fiind, practic, pus pe ”hold” de către cel care ar fi trebuit să construiască dialogul.

Borcea a refuzat să vorbească cu Dan Udrea: ”Nu mai pot de râs când îmi aduc aminte” Moment haios petrecut în direct

”În 2008 am început la GSP TV. Multă vreme am fost în paralel: şi în presa scrisă, şi moderator. Când dădeam anumite articole, unele erau critice la adresa unor oameni, de exemplu Cristi Borcea.

Eram moderator la GSP TV. (n.r. râde) Nu mai pot de râs când îmi aduc aminte. Producătorul îmi spune în cască: ”Cristi Borcea la telefon, dar stai puţin că este o problemă, nu vrea să vorbească cu tine”.

Cum adică? Cineva vrea să intre prin telefon, dar să nu vorbească cu moderatorul?! Nu am zis nimic, continuam discuţia cu invitaţii şi am anunţat că este Cristi Borcea la telefon.

-”Bună seara, domnule Borcea!” 

- ”Bună seara, dar nu vorbesc cu tine.”

-”OK, nu vorbim”

Nu am luat-o ca pe o chestie personală, care să îmi satisfac eu orgoliul, să îi spun: ”Nu vorbiţi cu mine? La revedere! Vă închid telefonul. Nu” Pentru binele emisiunii trabuia ca el să interacţioneze cu restul”, a spus Dan Udrea, la SportCast cu Sile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: dan udreadinamocristi borceaorange sport 

viewscnt
Articole similare