Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu vreau să fac scandal” Anunţul lui Marius Şumudică înainte de super-duelul cu Galatasaray

”Nu vreau să fac scandal” Anunţul lui Marius Şumudică înainte de super-duelul cu Galatasaray
Comentarii

Yeni Malatyspor, echipa lui Marius Şumudică, se duelează azi cu Galatasaray, formaţie la care joacă Olimpiu Moruţan&Alexandru Cicâldău. Meciul va avea loc de la ora 18:00.

”Nu vreau să fac scandal” Anunţul lui Marius Şumudică înainte de super-duelul cu Galatasaray

Yeni Malatyaspor, formaţia antrenată de Marius Şumudică, a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Super Lig şi a coborât pe poziţie retrogradabilă, cu doar 12 puncte în 13 meciuri.

Pentru Yeni Malatyaspor urmează meciul cu Galatasaray, echipa lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, programat duminică, de la ora 18:00. 

Marius Şumudică, antrenorul echipei, a prefaţat duelul cu Galatasaray. 

”Să vină aici şi să ne bată cu fotbalul practicat pe teren şi atunci o să-i felicităm. Îmi doresc ca ambele echipe să aibă parte de un meci bun, fără intervenţia arbitrului sau a mai ştiu eu cui. Şumudică s-a schimbat acum, nu am mai văzut cartonaşe galbene sau roşii, dar cred că a venit timpul să vorbim. Nu vreau să fac scandal, dar sunt lucruri care trebuie spuse”, a spus Marius Şumudică, potrivit turcilor de la Fanatik.

Şumudică nu a uitat de problemele de lot pe care le are la actual echipă. 

”6-7 jucători nu au calitate de nivelul primei ligi. Cum pot să fac schimbări? Cum pot să rotesc jucătorii? Aştept ca un nebun fereastra de transferuri din ianuarie. Am vorbit cu preşedintele, avem nevoie de 5-6 jucători transferaţi. Vom juca, iar Malatya va fi în top. Nu poţi avea succes cu jucători aduşi din ligile inferioare!”, a adăugat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicagalatasarayyeni malatyasporolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare