Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu vreau să vin în probe". A greşit FRF? Motivul pentru care Burleanu a fost refuzat de Boloni | EXCLUSIV

"Nu vreau să vin în probe". A greşit FRF? Motivul pentru care Burleanu a fost refuzat de Boloni | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, după Israel - România 2-2, Basarab Panduru a vorbit despre situaţia selecţionerului şi a spus că Edi Iordănescu este un selecţioner "în probe", după cum este structurat contractul, iar de aceea Laszlo Boloni a refuzat să preia echipa naţională.

"Nu vreau să vin în probe". A greşit FRF? Motivul pentru care Burleanu a fost refuzat de Boloni | EXCLUSIV

Revenit în studio după o pauză de câteva luni, Basarab Panduru a trecut din nou la analizele pertinente pe care le face. În direct la Orange Sport, după meciul amical Israel - România 2-2, "Pandi" a vorbit despre situaţia selecţionerului şi a spus că România are în prezent "un selecţioner în probe", după modul cum e structurat contractul.

Acesta este, crede Panduru, motivul pentru care Laszlo Boloni şi alţi antrenor, precum Gică Hagi sau Dan Petrescu, au refuzat să preia echipa naţională înaintea lui Edi Iordănescu.

"Lumea e supărată că nu au încercat... Nu că nu au încercat, că la cum ai prezentat contractul puteai doar la anumiţi antrenori să jungi.

Adică Boloni a spus foarte clar, băi eu nu vreau să vin în probe, noi avem de fapt un antrenor în probe la naţională. Boloni asta a spus. Nu vă supăraţi pe mine, şi eu vreau să termin pe primul loc, dar s-ar putea să avem unele probleme, scoate clauza asta cu locurile 3-4 şi nu avem nicio problema. Pentru că nu am înţeles de fapt, a zis şi Boloni, care este obiectivul. Am două meciuri amicale, mă trezesc cu 4 meciuri în care habar nu ai ce să faci, dar e o situaţie cu care nu te-ai mai întâlnit", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Înainte de numirea lui Edi Iordănescu, Federaţia Română de Fotbal a negociat cu mai mulţi antrenori pentru postul de selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi. Gică Hagi a fost primul nume la care s-a apelat, apoi a fost rândul lui Răzvan Lucescu. Au urmat Dan Petrescu şi Laszlo Boloni, toţi au refuzat, astfel că s-a ajuns la varianta Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a debutat cu o înfrângere şi un egal pe banca naţionalei României, 0-1 cu Grecia şi 2-2 cu Israel, după ce tricolorii au condus cu 2-0 la Netanya.

Afla mai multe despre: panduruedi iordanescucontractfrfboloni 

viewscnt
Articole similare